Barselona reagovala na šokantne vesti iz Pariza

Autor:

Sport

20.07.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ballon d'Or, najprestižnija pojedinačna fudbalska nagrada, ove godine neće dobiti vlasnika. Odlučio je to France Football zbog vanrednih okolnosti i pandemije koronavirusa

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatna lopta

Zlatna lopta će ostati u posedu Lionela Mesija, iako je bilo za očekivati da je ove sezone osvoji Robert Levandovski, Bajernov napadač koji je na 43 meča ukupno postigao 51 pogodak.

Mesi bi svakako bio u užoj konkurenciji za nagradu, baš kao i Ronaldo, ali on i Barselona ove sezone nisu bili na pravom nivou, barem dobar deo iste.

Mesi je postigao 30 golova na 42 utakmice, ali možda to ovaj put ne bi bilo dovoljno za Zlatnu loptu.

Kristijano Ronaldo je u Juventusu dao 32 gola na 41 meču, ali odluka L'Ekipa najviše je pogodila Barselonu, koja je među prvima reagovala.

 - Razumemo. Usput, svi znaju ko je najbolji - poruka je Barselone.

Naravno, navijači nekih drugih evropskih velikana i fanovi Ronalda odmah su komentarisali da nema smisla da nakon ovakve sezone Mesija Barselona reaguje i usput uverava sve da bi Mesi opet bio izabran za najboljeg igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading