Srpski zet i miljenik "Delija": Najviše brinem za trudnu suprugu...

Autor:

Sport

27.03.2020

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski napadač i miljenik "Delija" Ugo Vijeira je postigao tri gola u "večitim" derbijima, otišao posle godinu dana iz Srbije, ali vezu sa Srbijom ne može ništa da prekine.

RepublikaFoto: Starsport
Ugo Vijeira

Iskusni špic oženjen je doktorkom prava iz Novog Sada Ninom Aleksić, sa kojom čeka drugu prinovu. On se javio televiziji Arena Sport iz rodnog Barselosa i opisao situaciju u Portugaliji.

- Nije lako zaista, na nama je da čuvamo jedni druge, da čuvamo porodice. Mi igrači se ne brinemo toliko za sebe, koliko za starije i trudne supruge. Jednostavno, moramo da budemo oprezni kako bismo prevezišli ovu situaciju- rekao je Vijeira za Arenu.

On provodi vreme u karantinu, ali daleko od toga da ima višak slobodnog vremena. Svakodnevno trenira.

- Treniram više nego što sam imao priliku na klupskim treninzima. Moja sreća je što je porodično imanje izlovano ovde u Barselosu na severu Portugalije. Blizu mu je šuma koja mi omogućuje trčanje između 15 I 20 kilometara. Vozim kućni bicikl i radim vežbe snage. Prilično sam aktivan- rekao je Vijerira.

Posle nevesele epizode u Sivasu Vijeira je potpisao jednogodišnji ugovor sa Žil Visenteom.

- Moramo da prihvatimo stvari kakve jesu. Već sam rekao da moramo da brinemo jedni o drugima. To što je šampionat prekinut najbolje govori koliko je situacija ozbiljna. Našli smo se u teškoj situaciji. Niko nije kriv za to. Eto, meni ističe ugovor u junu. Zbog prekida nisam dobio šansu da se dokažem. Zato očekujem mnogo konfuzije u svetu fudbala kada se sve ovo završi- rekao je Portugalac.

Deluje da niije uplašen.

- Mi se nismo testirali na virus korona. Virus je nešto kasnije stigao u Portugal. U Žil Visenteu baš vode računa o nama. Dva puta dnevno popunjvamo upitnike. Vodimo računa o telesnoj temperaturi. U klubu su veoma oprezni- jasan je Vijeira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading