Zanimljiva analiza: Kako će izgledati tim Liverpula za pet godina, sta čeka Marka Grujića?

Autor:

Sport

08.01.2020

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul je trenutno na krovu Evrope, a pored toga je na pragu da osvoji Premijer ligu, prvi put u istoriji ovog takmičenja. Koliko dugo će se održati na tom mestu zavisiće isključivo od dobrog menadžmenta, a poznati medij koji prati sve mečeve Liverpula i koji ima sjajne analize ovog kluba, "Liverpul eho", objavio je ekipu koju očekuje za pet godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

U toj ekipi nisu samo sadašnji fudbaleri Liverpula, već i neki za koje se veruje da su dogoročna meta Jirgena Klopa.

Na golu u 2025. godini očekuju Alisona Bekera, imajući u vidu da mu je tek 27 i da golmani brane najbolje nakon 30. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alison Beker

Pozicija desnog beka je zakazana za Aleksander-Arnolda, prognoziraju mu možda jednog dana i kapitensku traku. Endi Robertson će imati 30 godina za pet godina i njemu predviđaju poziciju levog beka.

Štoperi bi bili Van Dajk koji bi imao 33 godine za pet godina, kao i Džo Gomez za kog smatraju da će biti jedan od najboljih štopera na svetu u tom trenutku. Svoju šansu bi čekali Neko Vilijams, Ki-Jana Huver i Sep van den Berg.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mogao bi da "tera" na Enfildu do četvrte decenije...

Vezni red bi bio predvođen Kurtisom Džonsom koji će imati 23 godine, upravo su zbog ovog 18-godišnjaka i pisali ovaj tekst. Henderson bi bio star, kao i Milner, a sa druge strane Fabinjo i Keita bi mogli da zaigraju najbolji fudbal baš tada.


U napadu očekuju Harvija Eliota, velikog talenta engleskog fudbala, kao i Rajana Brustera i Divoka Origija. Ipak, očekuju Kilijana Mbapea ili Džejdona Sanča kao veliko pojačanje.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sadio Mane i Mohamed Salah

Kao što vidite, predviđaju da će Mane i Salah biti prodati jer će izgubiti na brzini, kako kažu u ovom mediju.

BEZ MARKA GRUJIĆA U POSTAVI ZA PET GODINA!

Kao što ste mogli da pročitate ranije kako bi trebalo da izgleda tim Liverpula za pet godina, jednog imena nema, a tiče se i ljubitelja fudbala u Srbiji. Reč je o Marku Grujiću, bivšem fudbaleru Crvene zvezde koji se već tri sezone nalazi na pozajmicama, iako je u Liverpul stigao za sumu od 7.000.000 evra.

14 utakmica za Redse u svim takmičenjima

Prvu sezonu je bio član Kardif sitija, a već drugu godinu broji u redovima berlinske Herte. Izgleda da mu lokalni mediji ne predviđaju blistavu karijeru na Enfildu i zbog toga ga i nema u ovih budućih jedanaest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading