Borjan se zahvalio Šefu: Zbog Vas sam postao bolji čovek!

Autor:

Sport

19.12.2019

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde Milan Borjan zahvalio se danas dosadašnjem treneru tog kluba Vladanu Milojeviću na saradnji i dodao da je mnogo toga naučio od njega.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

- Šefe, želim da Vam se zahvalim na svemu. Želim da Vam kažem da sam zbog Vas postao bolji čovek i počeo da verujem u sebe. Hvala Vam na prelepe dve i po godine, nadam se da ćemo jednog dana opet sarađivati i napraviti još veće uspehe, ako je to moguće - napisao je Borjan na društvenoj mreži Instagram.

On je dodao da je Milojević bio velika podrška svim igračima.


- Znali ste naše limite, često ste imali ulogu oca i savetnika. Zbog svega toga mi igrači smo davali možda i više od sopstvenih mogućnosti. Želim Vam mnogo sreće u nastavku karijere - napisao je Borjan.

Milojević je na današnjoj konferenciji za medije saopštio da je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde, posle dve i po godine provedenih u klubu.

Pored Borjana, reči zahvalnosti i podrške sprskom treneru uputili su i prvotimci Miloš Degenek i Branko Jovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading