Rutinska partija Zvezde u Novom Sadu: Dva gola u mreži Proletera i 100. pobeda Vladana Milojevića na klupi prvaka Srbije!

Autor:

Sport

02.11.2019

16:51 >> 16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druga i ujedno poslednja utakmica subotnjeg dela programa 15. kola Linglong Superlige Srbije završena je pobedom gostiju. Crvena zvezda je na stadionu Karađorđe u Novom Sadu sa 2:0 savladala domaći Proleter.

RepublikaFoto: Starsport
Rutinska pobeda Crvene zvezde u Novom Sadu protiv Proletera

Već u 4. minutu prva prilika na meču za goste iz Beograda. Pokušao je Miloš Vulić sa distance, ali lopta ide daleko od golmana Petrića. Nakon te prilike, preko petnaest minuta nismo videli priliku na obe strane. U 18. minutu najbolja šansa u dosadašnjem toku utakmice. Probao je Jovanović, ali preko gola.

U 22. minutu Mateo Garsija je odlično probio po strani, ali je Milan Pavkov zakasnio da loptu samo gurne u mrežu.

Milan Pavkov je osam minuta kasnije pretio! Nakon centaršuta Rodića, skočio je napadač Zvezde, a Petrić nekako uspeva da sačuva mrežu.

Sa tim prilikama se i završio zanimljivi deo prvog poluvremena. Nakon 45 minuta igre na stadionu Karađorđe mreže su mirovale.

Na nekih sat vremena utakmice, konačno pogodak u Novom Sadu! Asistencija ide Veljku Simiću, a strelac je bio Mateo Garsija - 1:0!

U 63. minutu smo videli tri izmene. Vladan Milojević je na teren umesto Vulića i Simića poslao Boaćija i Jovančića, dok je u redovima domaćih Novaković zamenio Ščepanovića.

RepublikaFoto: Starsport
Strelac prvog gola - Mateo Garsija

Kakva šansa za Proleter u 71. minutu utakmice! Andrejević najviši u skoku posle kornera, ali lopte ide tik pored stative.

U osamdesetom minutu ponovo prete domaći, sada je Pejić šutirao, ali pored gola. Samo minut kasnije, poslenja izmena u Zvezdi, Milana Pavkova menja Milan Jevtović.

Nije prošlo ni šezdesetak sekundi, magični potezi Jevtovića i proigravanje za Boaćija koji je matirao Petrića za overu pobede Zvezde - 2:0!

Nakon gola, poslednja izmena i kod Proletera, umesto Marjanovića na terenu je Srđan Jovanović.

RepublikaFoto: Starsport
Proleter je odigrao sasvim solidnu utakmicu, ali bez osvojenih bodova

Prvak Srbije je rutinki priveo utakmicu kraju za 100. pobedu Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde.

U narednom prvenstvenom kolu Linglong Superlige Srbije, Crvena zvezda gostuje Javoru u Ivanjici, dok Proleter ide na noge Partizanu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading