Trener Astane iskren: Izgubili smo od boljeg tima!

Autor:

Sport

03.10.2019

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Astane Roman Hrihorčuk izjavio je posle poraza od Partizana u drugom kolu Lige Evrope da je njegov tim zasluženo izgubio od boljeg rivala.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

Crno-beli su slavili u Kazahstanu sa 2:1, golovima Umara Sadika. Jedini pogodak za domaće dao je Sigurjonson.

- Izgubili smo od tima koji je jači od nas, a da bih vam odgovorio zašto potrebno je da napravim detaljniju analizu. Momci su uradili sve što su mogli, do sada nisam govorio o tome, ali da bi igrali na dva fronta bilo je neophodno da napravimo kompaktniji tim - jasan je Hrihorčuk.

Astani je to drugi poraz u LE, pošto je u prvom kolu bolji od nje bio Mančester Junajted, i pred njom je težak zadatak da izbori nokaut fazu.

- Teško mi je da to glasno izgovorim, ali potrebno je realno sagledati stvari – probaćemo, rizikovati, ali vidim da nam neće biti lako. Važno je da nam i Bog pomogne, da svi igrači budu zdravi kako bismo prošli ovaj komplikovani period - dodao je trener kluba iz Nur-Sultana.

U trećem kolu, Astana gostuje AZ Alkmaru, a Partizan čeka Junajted.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading