Partizan se pojačava pred Molde!

Autor: Večernje novosti

Sport

17.08.2019

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanu su potrebna pojačanja! Tim iz Humske je prošao u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, a pred dvomeč sa Moldeom u crno-belom taboru se kuju veliki planovi, najverovatnije novo pojačanje stiže u Humsku pre meča sa Norvežanima.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

- Moguće je da ćemo dovesti neka pojačanja. Pregovaramo sa nekim igračima. Znaćemo sve uskoro, moramo brzo da reagujemo što se tiče dolazaka. A što se tiče odlazaka, neće ih biti dok traje Evropa, a verovatno ni posle toga. Radićemo na tome da angažujemo pojačanje već za Molde, pregovaraćemo i pokušati da pronađemo način da stigne što pre - rekao je generalni direktor tima iz Humske Miloš Vazura za "Novosti".

Vazira nije želeo da naglašava značaj pojačanja pošto veruje u trenutni sastav i ima svo poverenje u Sava Miloševića.

- "Bombi" nema, želimo pojačanje koje bismo mogli što pre da uklopimo. Svaki naš igrač je za nas 'bomba', mi imamo njih i oni imaju nas. Ponašamo se kao porodica, tako i živimo, imamo razumevanja, i kada nije bilo plata i sada kada ih ima. Ako tako nastavimo kao porodica, biće dobro i za klub i za igrače i za navijače - poručio je čelnik Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading