OBRUKALI SRBIJU, PA ZAPALILI NA MORE I JAHTE!

Autor:

Sport

04.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momci, ne radi se, bre, to tako! Zvezde i zvezdice mlade fudbalske reprezentacije Srbije, koja se propisno obrukala na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu, gde su posle bombastičnih najava da idu da osvoje pehar završili na sramnom poslednjem mestu s gol-razlikom 1:10, razbežali su se brzinom munje na odmor.

RepublikaFoto: Printskrin
ORTACI: Luka Jović i Petar Orlandić

I ništa tu ne bi bilo sporno da puleni sada već bivšeg selektora Gorana Đorovića nisu zapalili na tropske destinacije i ne baškare se na skupocenim jahtama, kafićima i restoranima, a sve to posle nezapamćenog fijaska i očajnih partija.

RAJ NA MIKONOSU

Tako je buduća nada Olimpik Marselja Nemanja Radonjić, od kog su se očekivale asistencije ka Luki Joviću, ujedno i golovi, utehu za katastrofalne partije na turniru za igrače uzrasta do 21 godine pronašao na grčkom Mikonosu. Isti je slučaj i sa njegovim imenjakom Milenkovićem iz Fjorentine. Bleki je sjajan momak, vanserijski štoper, dečko za primer, ali činjenica je da je podbacio na EP, gde je posle uvodna dva meča zaradio suspenziju i nije bio na visini zadatka. Baterije je rešio da napuni na jahti, o čemu svedoče pozerske fotografije sa saigračem iz reprezentacije Sašom Lukićem. I od veziste Torina, koji je uzdanica A tima "orlova", ništa nismo videli na EVRO. Potpuno je zakazao. Bio je nevidljiv na sredini, a očekivalo se da od njega kreću sve akcije čete koja puca da bude prvak Evrope.

RepublikaFoto: Printskrin
TEŽAK POZERAJ

GORI CRNA GORA

Identičan slučaj je i sa Lukom Jovićem. Zlatni dečko srpskog fudbala za kog je slavni Real Madrid istresao 60.000.000 evra samo nekoliko dana pred start EP bukvalno nije pipnuo loptu u Trstu. Luka je bar bio korektan, pa se posle debakla izvinio narodu u Srbiji, posle čega je zapalio na Crnogorsko primorje, gde mu društvo pravi bivši saigrač iz Crvene zvezde Petar Orlandić.

Baš kao i svi gore navedeni, isto je učinio i Uroš Račić. Posle horor turnira i blamaže za sve pare u Italiji, otišao je u Crnu Goru da se pripremi za narednu sezonu, u kojoj se očekuje da se ustali u timu Valensije.

Momci imaju pravo da se odmore od naporne sezone, niko to ne može da im zameri, ali nikada više ne sme da im se ponovi da poput turista odu na završni turnir i da obrukaju dres s državnim grbom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New number, who dis?

A post shared by Nemanja Nedovic (@neda1624) on Jul 2, 2019 at 12:06pm PDT

Nedovića zabole za Saleta!

Košarkaška Srbija i dalje je u šoku i neverici zbog toga što je Aleksandar Đorđević selektor košarkaša rešio da precrta Nemanju Nedovića i Nikolu Kalinića. Ipak, nakon emotivne poruke koju je Nedović uputio putem Instagrama, gde je poručio da je razočaran, ne i iznenađen, as Olimpije iz Milana rešio je da da sebi oduška. Tako je popularni Neda okačio fotku kako uživa na dušeku u bazenu, dok iza njega puca pogled na reku, prkoseći selektoru koji ga nije video među putnicima za Mundobasket u Kini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading