Iz Barse sada poručuju da Nejmaru nisu zatvorena vrata, ali...

Autor:

Sport

18.06.2019

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Nejmar mogao bi posle samo dve godine od senzacionalnog transfera u PSŽ da se vrati u Barselonu, prenosi brazilski Globo Esporte

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

U Barseloni su svesni da će teško ići posao u vezi sa povratkom Nejmara, ali veruju da neće biti ni neizvodljivo da ovaj Brazilac od leta ponovo obuče dres katalonskog kluba.

- Ne želimo da ostavimo ni zatvorena ni otvorena vrata. Nejmar je igrač PSŽ-a i nećemo da pričamo o njemu. U suprotnom možemo da uđemo u zamku - rekao je Đozep Vives, portparol Barselone.

Barselonina prva ponuda je 100 miliona evra uz mogućnost da u sklopu transfera put "grada svetlsoti" pošalju nekog od igrača, spominju se Ivan Rakitić, Samjuel Umtiti, Usman Dembele...

Ipak, imajući u vidu da je PSŽ za usluge Brazilca platio basnoslovnih 222 miliona evra, sumnja se da će pristati na mnogo manju sumu prilikom njegove prodaje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading