Jović neće u Barselonu?!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

01.04.2019

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenosi španski Sport, uprava Barselone odlučila je da pauzira pregovore sa predstavnicima Luke Jovića zbog 'bildovanja cene' srpskom fudbaleru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Navodno, Ajntraht i agenti Jovića u poslednje vreme koriste interesovanje španskog šampiona kako bi dodatno povećali cenu mladom napadaču.

Čelnici Barselone nekoliko puta su razgovarali sa reprezentativcem Srbije. Poslednji put gledali su ga u dresu Ajntrahta u meču sa Interom u Ligi Evrope, a Erik Abidal prisustvovao je utakmici između Srbije i Portugalije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ipak, kako se navodi, uprava kluba sa Nou Kampa 'nije voljna da učestvuje u aukciji'. Barselona je spremna da izdvoji 60 miliona evra, ali ne i više od toga. Kataloncima smeta i što predstavnici Ajntrahta i Jovića pokušavaju da mu podignu cenu. Poznati agent Fali Ramadani je pre nekoliko dana boravio u Madridu i susreo sa sa direktorima Reala, a postoji i veliko interesovanje Pari Sen Žermena.

Sport piše da će Barselona nastaviti pregovore sa Lukom Jovićem, ali da neće podleći pritiscima. Klubu iz Frankfurta zvanično nije stigla nijedna ponuda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading