ZBOG OVAKVIH STVARI SE I DOLAZI NA STADION: Bomba Dimitrija Slavkovića za TV špice! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.04.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revija pogodaka, začinjena je Evrogolom.

ZBOG OVAKVIH STVARI SE I DOLAZI NA STADION: Bomba Dimitrija Slavkovića za TV špice! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Prethodnog vikenda odigrana je sjajna fudbalska predstava u okviru Opštinske lige Lučani, gde je domaće Dragačevo iz Guče ostvarilo ubedljiv trijumf nad ekipom Brezove.

 

Domaćin je u susretu protiv Brezove iz istoimenog mesta stigao do trijumfa rezultatom 7:1, a pitanje pobednika bilo je rešeno nakon samo nešto više od desetak minuta igre kada su domaćini stekli čak tri gola prednosti, a u listu strelaca su se upisivali Luka Kolaković, Rade Pavlović i Dimitrije Slavković.

Treći pogodak na meču bio je delo Dimitrija Slavkovića u 12. minutu, a sam gol je na noge podigao prisutne ljubitelje fudbala. 

Naime, nakon kornera, gostujući defanzivci su loptu izbacili na dvadesetak metara od mreže Milojka Šekelića. Do nj je stigao pomenuti Dimitrije Slavković koji je uhvatio volej, a gostujći čuvar mreže je paradom samo ulepšao pogodak.

 

 

Do odlaska na odmor domaćin je još jednom zatresao mrežu ekipe Brezove, da bi u drugom poluvremenu tri lopte završile u mreži Đekelića, a gosti su u 86. minutu uspeli da stignu do počasnog pogotka, kada je mrežu sastava iz Guče zatresao Dalibor Ocokoljić.u 86. minutu.

Opštinska liga Lučani, 13. kolo:

Dragačevo (Guča) - Brezova (Brezova) 7:1 (4:0)

Strelci: L. Kolaković 4`, 39`, R. Pavlović 7`, D. Slavković 12`, 49`, D. Nikolić 69`, Z. Petrović 75`; D. Ocokoljić 86`

Stadion: FK Dragačevo, Guča

Sudija: Ivan Bojović

Dragačevo (Guča): Tešić, Đ. Petrović, Da. Milošević, Tadić, De. Milošević, Kolaković, Z. Petrović, Stanojević (Nikolić), Protić (Šušić), Pavlović (K. Milošević), Slavković.

Brezova (Brezova): Šekelić, Ćosović, Jerotijević, Ocokoljić, N. Poledica, Luković (Prodanović), Mrdak, N. Poledica, Munitljak (Bošković), Dragojlović (Đurašević), Azanjac.

Ubedljivim trijumfom na domaćem terenu ekipa Dragačeva nastavlja borbu za šampionski pehar sa ekipom Voćara iz Kotraža, a već narednog vikenda sastav iz Guče gostuje u Dljinu ekipi Bratstva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading