ODLUKA JE DONETA: Crno-beli imaju NOVOG TRENERA - pred njim je postavljen jasan zadatak!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.03.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za preokret u sezoni...

ODLUKA JE DONETA: Crno-beli imaju NOVOG TRENERA - pred njim je postavljen jasan zadatak!

Foto: FK Radnički Kovin

Fudbaleri Radničkog iz Kovina u aktuelnoj takmičarskoj godini ne beleže očekivane rezultate i u ovom momentu su bliži selidbi u niži takmičarski rang, Područnoj fudbalskoj ligi Pančeva.

 

U ovom momentu crno-beli iz Kovina sa skorom od tri pobede, šest remija i deset poraza zauzimaju pretposlednju 15. poziciju na tabeli Vojvođasnke lige Istok, a ekipa je u četiri prolećna kola zabeležila jedan trijumf (Borac Starčevo 2:1) i tri poraza (Sloboda Novi Kozarci 1:4, Begej Žitište 0:2 i OFK Proleter Banatski Karlovac 3:5)

Kako bi u preostalim mečevima uspeli da stignu do potrebnog broja bodova koji bi im garantovali opstanak, klupsko rukovodstvo je donelo odluku da nakon razlaza sa trenerom Nikolom Bokunom, brigu o seniorskom sastavu poveri Branku Đokiću.

Reč je o iskusnom stručnjaku koji je već sedeo na klupi crno-belih tako da mu je ekipa Radničkog dobro poznata.

Tokom dosadašnje trenerske karijera Đokić je predvodio i pančevački Dinamo 1945, beogradski Hajduk sa Liona, Radnički izPirota, Dolinu iz Padine, OFK Vršac, obrenovački Radnički, Borac iz Starčeva, kao i Mladost iz Omoljice.

Foto: youtube.com/printscreen

Detalj sa meča Radničkog i Jedinstva u Kovinu

 

Branko Đokić će novi debi na klupi Radničkog iz Kovina zabeležiti u duelu protiv Jedinstva iz Vlajkovca, a tek nakon navedenog meča očekuje ga ozbiljan rad kako bi podigao ekipu i kako bi se u naredna dva meseca ostvarili potrebni rezultati, vredni opstanka.

Treba istaći da je nakon dogovora sa novim trenerom, prvi čovek kluba Mirko Rnić u izjavi za "Sportski žurnal" izjavio:

- Dolazak Đokića je pun pogodak i verujemo da ćemo uspeti da ispunimo cilj. Njegovo iskustvo i rad sigurno će pomoći fudbalerima da se izdignu iz trenutne situacije. Imamo dobar kadar i svi verujemo da ćemo krenuti u ostvarenje boljih rezultata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading