SPEKTAKL U KNIĆU: Mlađani Obradović het-trikom rešio pitanje pobednika - bodovi idu put Stojnika!

Autor:

Sport

26.03.2024

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija svih igrača.

SPEKTAKL U KNIĆU: Mlađani Obradović het-trikom rešio pitanje pobednika - bodovi idu put Stojnika!

Foto: FK Šumadinac Stojnik

U okviru 18. kola Šumadijske okružne lige ekipa Marjana iz Knića ugostila je sastav Šumadinca iz Stojnika, domaćin je u ovaj meč ušao sa pete pozicije (28 osvojenih bodova), dok su gosti sa dva boda manje bili na šestom mestu u ligi.

Republika

Na obe strane je bilo izostanaka u sastavima, Vladimir Božović, iskusni bivši reprezentativac Crne Gore nije bio u taboru domaćih, dok je tim iz Stojnika bio bez Petrovića i golmana Radisavljevića. 

Meč je počeo snažnom inicijativom domaćina, koji su već nakon pet minuta igre stigli do prednosti. Smušenost u odbrani rivala iskoristio je Petar Todorović, 1:0, ali je ovo vođstvo jako kratko trajalo. Mladi Milan Obradović je na odličan centaršut kapitena, Živojina Danilovića pogodio za 1:1. 

Ubrzo su domaći kreirali dve izgledne prilike, ali je obe odlično odbranio golman gostiju, Aleksić. Naleti tima iz Knića su nastavljeni, ali je na isteku 19. minuta "pukla" kontra na njihovoj polovini, Mladen Obradović je svojim pogotkom preokrenuo u potpunosti rezultat, Šumadinac vodi 2:1. 

Republika

Foto: FK Šumadinac Stojnik

Krajnji ishod

Izvršio je trener domaćih ubrzo jednu, a zatim i drugu izmenu, to je donekle primilo igru sa njihove strane, a gosti su nakon vođstva stali, nisu imali potrebe da "jure". Prvo poluvreme ove utakmice donelo je mnogo uzbuđenja i pokazalo da oba tima, uprkos izostanku ključnih igrača, imaju snage i volje da pruže dobru igru i bore se za svaku loptu. Fudbalski ljubitelji svakako mogu biti zadovoljni prikazanim.

Početkom drugog poluvremena izvršene su nove izmene, dve u redovima domaćina i jedna u taboru gostiju. Na isteku 56. minuta Mladen Obradović svojim drugim pogotkom uvećava prednost Šumadinca na 3:1.

Nije gubio domaćin nadu i posle dva gola zaostatka, rezervist Uroš Krunić je u 67. minutu pogodio za sastav Marjana, i tako su stigli do samo jednog gola zaostatka za rivalom, 3:2. 

Nakon ovog gola se utakmica smirila, igrači na obe strane nisu previše rizikovali, a odlučujući momentar se odigrao na isteku 88. minuta kada je opet mlađani Obradović bio u glavnoj ulozi. Ovoga puta overio je svoj het-trik za konačnih 4:2 u korist Šumadinca. 

Marjan (Knić) - Šumadinac (Natalinci) 2:4 (1:2)

Marjan: Milošević, Desivojević, Đurđević (od 46' Milivojević), Todorović, Radosavljević, Kostić, Vojinović (od 46' Terzić), Živančević (od 19' Krunić), P. Obradović (od 24' M. Obradović), Ilić, Savić

Šumadinac: Aleksić, Lakićević, Ljeskovac (od 46' Blagojević), Ni. Lakićević (od 84' Jokić), Milenković, Šarčević, Ml. Obradović, Mi. Obradović, Stojanović, Milojević, Danilović

U sledećem kolu Šumadinac dočekuje ekipu Banje, sa kojom od ovog kola deli četvrtu poziciju na tabeli, dok sastav iz Knića gostuje OFK Aranđelovcu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading