JESENJI PRVAK SE VRATIO NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Trijumf posle preokerta nad odličnim Radnikom! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.03.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako bitan meč za domaćina, koji je uspeo da stigne do pobede.

JESENJI PRVAK SE VRATIO NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Trijumf posle preokerta nad odličnim Radnikom! (VIDEO)

Foto: FK Borac Vraneši

U okviru 15. kola Raške okružne lige ekipa Borca (Vraneši) ugostila je sastav Radnika iz Ušća, domači tim je u ovaj meč ušao sa deobe liderske pozicije, dok su gosti bili na devetom mestu u ligi.

Republika

Krenuo je Borac porazom drugi deo sezone, što je dovelo do toga da u ovaj meč uđe sa deobe prve pozicije, pa je imperativ pobede bio veliki u redovima domaćina za ovaj duel, i sa takvim ramišljanjem su od prvog minuta izašli na teren.

Tokom prvih 45 minuta gotovo da nije bilo ozbiljnijih prilika na obe strane terena, posed lopte je bio izjednačen, baš kao i poluprilike koje su kreirane pred golmanima, ali su mreže ostale mirne. 

Za vreme pauze izvršena je jedna izmena u redovima domaćina, dok su gosti nastavili sa startnih 11. Igrao se 56. minut kada je dosuđen slobodan udarac za Radnik, odbrana Borca je nešto slabije reagovala, lopta je stigla do mladog Aleksandra Đorđevića, koji je šalje u mrežu, 1:0 vode gosti.

Trgli su se domaći, zaigrali su dosta ofanzivnije nakon primljenog gola i ubrzo su vratili utakmicu na početak. Na isteku 66. minuta Bošković je iz kornera poslao loptu, najbolje se u petercu snašao kapiten Stefan Črkebo, 1:1.

 

 

Izjednačujući pogodak dao je dodatnu energiju domaćima, ređale su se šanse pred golom rivala i u 79. minuta viđena je nova promena rezultata. Golman Lazarević je ispucao loptu, istu je glavom Tenjović prebacio do Nenada Boškovića, koji se odlično snašao, lopta završava u mreži Radnika, 2:1 za Borac. 

Do kraja meča trener domaćih izvršio je još dve izmene, primirio je igru na terenu, i osigurao je prve bodova od starta proleća.

Borac (Vraneši) - Radnik (Ušće) 2:1 (0:0)

Borac: Lazarević, Seizović (od 46' Pavlović), Popović, Stojanović, Stepanović, Tenjović (od 90' Šerović), N. Bošković (od 83' Lazović), I. Bošković, Radivojević, Marković, Čkrebo

Radnik: Bojanić, Dražović, Gajović, Pavlović, Rajović, Topalović, Samailović, Krunić, A. Đorđević, Dražović, Božić (od 76' S. Đorđević)

U sledećem kolu Borac gostuje Radniku iz Baljevca, dok sastav Radnika dočekuje Proleter iz Pečenog.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading