MITIĆ HEROJ CRNO-BELIH: Odlična partija Partizana, prekinuta je niz pobeda Dragocveta!

Autor:

Sport

14.03.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sedam minuta igre, već je bilo 2:0.

MITIĆ HEROJ CRNO-BELIH: Odlična partija Partizana, prekinuta je niz pobeda Dragocveta!

Foto: FK Partizan Majur

U okviru 19. kola Pomoravske okružne lige ekipa Partizana iz Majura ugostila je sastav Dragocveta. Domaćin tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije (27 osvojenih bodova), dok gosti sa osam bodova više drže peto mesto na tabeli.

Republika

Na prolećnoj premijeri proteklog vikenda Dragocvet je zabeležio trijumf, dok je Partizan remizirao, pa je pred svojim navijačima "jurio" prvu prolećnu pobedu. Odličan ulazak crno-belih u utakmicu rezultirao je sa dva brza gola u mreži rivala.

Andrija Mitić posle samo dva minuta igre pogodio je iz velike udaljenosti za prednost tima iz Majura. Samo pet minuta kasnije Mitić je po drugi put na meču savladao golmana Radovanovića, 2:0 za crno-bele.

Jak tempo i veliki presing na polovini rivala od strane domaćeg tima sprečio je sastav Dragocveta da kreira igru, i da ozbiljnije ugrozi gol Partizana. Pred sam odlazak na odmor, opet je Mitić u glavnoj ulozi, ali je ovoga puta nakon njegovo udarca lopta kačila odbrambenog fudbalera, i završava u mreži, 3:0. 

Republika

Foto: FK Partizan Majur

Kolektiv Partizana

Na startu drugog poluvremena izvršene su tri izmene, dve u redovima domaćina i jedna u timu Dragocveta. Igralo se u dosta laganijem tempu u nastavku, Partizan nije imao razloga da žuri, dok su gosti pokušavali da stvore priliku, ali je odbrana bila na visini zadatka.

Na isteku 68. minuta nakon greške domaćina, gosti preko rezerviste Alekse Nešića stižu do prvog pogotka na meču, 3:1. Novim izmenama u redovima crno-belih, trener Gajić je uveo susret u mirnu završnicu, i bez većih problema potvrđena su tri boda.

Partizan (Majur) - Dragocvet 3:1 (3:0)

Partizan: Stojković, Kostić (od 46' Simić), Matejić, Jevtić, Mitić (od 75' Todorović), Milojević, Zdravković (od 59' Velojević), Klarić, Mijalković, Rakić, Vujčić (od 82' Đorđević)

Dragocvet: Radovanović, Petković, Marković, Jovanović, Dimitrijević (od 46' A. Nešić), Stojanović, Vukojičić, Lazović, Đ. Nešić, Ilić, Stojanov

Iz domaćeg tabora nakom utakmice stigla je sledeća poruka:

- Trener i predsednik kluba, Predrag Gajić je imao čak 23 igrača na raspolaganju. Hvala našim igračima na odličnom odazivu i još jednoj odličnoj utakmici i naravno našem 12 igraču, navijačima.

Sledećeg vikenda Partizan gostuje u Tečicu ekipi Mladosti, dok Dragocvet dočekuje Koloniju iz Jagodine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading