MINIMALAC VREDAN TRI BODA: Polet se nije najbolje snašao na prolećnoj premijeri protiv Fruškogorca! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.03.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo plen ide put Krčedina.

MINIMALAC VREDAN TRI BODA: Polet se nije najbolje snašao na prolećnoj premijeri protiv Fruškogorca! (VIDEO)

Foto: FK Polet Nikinci

Proteklog vikenda na programu su bili mečevi prvog prolećnog kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok), jedan od duela igran je u Nikincima gde je Polet ugostio sastav Fruškogorca iz Krčedina. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe sedme pozicije (19 osvojenih bodova), dok su gosti sa dva boda više bili na deobi četvrtog mesta na tabeli.

Republika

Jako kvalitetan meč odigran je u Nikincima, igralo se čvrsto, borbeno od prvog minuta, sa jasni ciljem od strane igrača oba tima, a to su tri boda. Sredinom prvog poluvremena dosuđen je kazneni udarac u korist gostiju iz Krčedina, siguran "sa kreča" bio je Damir Čeković, 1:0 za Fruškogorac.

Od primljenog gola, domaći igrači su zaigrali dosta nervoznije u nastavku, dok su gosti mirno igrali na lopti, i priveli su prvo poluvreme bez većih prilika na njihovoj polovini. Za vreme desetominutne pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane terena.

Republika

Foto: FK Fruškogorac Krčedin

Minimalan trijumf gostiju

U nastavku su domaći uglavom imali loptu u svojim nogama, ali sa njom nisu uspevali da kreiraju izglednu priliku pred golom Vučića. Gosti su čekali svoju priliku iz kontranapada, ali je čuvar mreže Poleta, mladi Bojan Gligorević odličnim intervencijama održavao svoj tim u igri. 

Mogli so gosti da reše pitanje pobednika u par situacija pred golom rivala, ali nisu bili dovoljno koncentrisani, a kao što smo već napomenuli, i golman Gligorević je bio na visini zadatka.

Izmenama na obe strane došlo je do dosta svežije igre, ali su iskusni gosti bez većih problema iskontrolisali utakmicu do poslednjeg sudijskog zvižduka, i ostvarili su minimalni trijumf vredan tri boda.

 

 

Polet (Nikinci) - Fruškogorac (Krčedin) 0:1 (0:1)

Polet: Gligorević, Stojić, Cvijanović, Nešković (od 46' Damnjanović), Obrovac (od 66' Marković), Antonić, Obrenović, Jovanović, Ristanović, Radović (od 76' Škara), Đurović (od 76' Stevanović)

Fruškogorac: Vučić, Milosavljević (od 46' Rašula), Lang (od 81' Đorđević), Jovanov, Čeković (od 90' Filipović), Dimitrijević, Zogović, Medić (od 72' Marinković), Mihajlović (od 90' Trtica), Pećanac, Mitrović

Fruškogorac se ovim trijumfom osamostalio na četvrtoj poziciji na tabeli, dok je Polet spao na devetom mestu.

U sledećem kolu u Krčedin stiže Rudar iz Vrdnika, dok Polet igra opet pred svojim navijačima, protiv sastava Kamenog iz Ašanje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading