NEŠTO ŠTO SE NE VIĐA ČESTO: Radovi u Radenkoviću teku planiranim tokom!

Autor:

Sport

05.03.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se klub vrati "kući".

NEŠTO ŠTO SE NE VIĐA ČESTO: Radovi u Radenkoviću teku planiranim tokom!

Foto: FK Borac Radenković

Leta 2022. godine ekipa Borca iz Radenkovića izborila se za plasman u Međuopštinsku ligu Srem (grupa Zapad) i tada su ljudi iz kluba odlučili da je vreme da se napreduje i na polju infrastrukture. 

Republika

Krenulo se sa radovima na terenu i svlačionicama, međutim zbog samog obima posla, kao i vremena koje je potrebno da se sve složi, poslovi oko prostorija su dosta bolje napredovali u odnosu na travnatu podlogu i sređivanje iste. 

Što se tiče svlačionica, poslovi su manje-više gotovi, ostali su sitni unutrašnji radovi, ali za to ima sasvim dovoljno vremena, imajući u vidu da će sređivanje terena potrajati sigurno do početka sledeće sezone, pa će sve doći na red u svoje vreme. 

Što se tiče terena, trenutno se rade kanali u kojima će se postaviti prskalice za zalivanje trave, u narednim danima se očekuje nasipanje peska i zemlje, a naravno na red će doći i sejanje trave. U saradnji sa opštinom, obezbeđena su sredstva, i sportski kompleks u Radenkoviću će biti jedan od lepših u okolini.

Što se tiče rezultata na terenu, Borac je prvi deo prošle sezone odigrao jako loše, ali se tokom proleća digao i obezbedio je opstanak u ligi. Slična situacija je i u aktulnom prvenstvu, zimsku pauzu tim iz Radenkovića proveo je na poslednjem mestu na tabeli, sa samo sedam osvojenih bodova.

Prvi tim iznad crte ima tri boda više, pa se može reći da je klub u solidnoj situaciji, i da tokom proleća "lako" može da stigne u sigurnu zonu. Predstojećeg vikenda počinje drugi deo sezone, na premijeri Borac dočekuje Zmaj iz Noćaja, ekipu koja ima deset bodova prednosti u odnosu na sastav iz Radenkovića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading