DIV VELIKOG SRCA PONOVO NA SUŠIČKOM BRDU: Srce je odlučilo da opet zaduži plavo-beli dres!

Autor:

Sport

04.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velja ima veliku želju da pomogne klubu na putu ka plasmanu u viši rang.

DIV VELIKOG SRCA PONOVO NA SUŠIČKOM BRDU: Srce je odlučilo da opet zaduži plavo-beli dres!

Foto: FK Sušica1929

Zaostatak Sušice u odnosu na lidera Treće lige Kragujevca je sedam bodova, i to će pokušati bivši srpskoligaš da stigne kako bi u svojoj prvoj sezoni od "novog početka" izborio plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Uprava kluba je vredno radila tokom zimskog prelaznog roka, i nakon završetka istog krenula je sa promocijom novajlija. U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda za još jednog igrača, koji je stigao na Sušičko brdo. 

U nastavak prolećnog prvenstva fudbalski klub Sušica 1929 ulazi jača i za još jednog povratnika na Sušičko brdo. Div velikog srca, kako bi ga najkraće opisali - Nikola Veljović (33), ponovo je zadužio plavo-beo dres i postao deo porodice.

Republika

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Sušica 1929

Veljović je novi povratnik

Popularni Velja, svoje prve fudbalske korake vezuje za Sušičko brdo. U plavo-belom dresu prolazi celokupnu Omladinsku školu i kao dete kluba dobija šansu da zaigra za prvi tim svoje Sušice. Hrabro i požrtvovano u dresu kluba sa Sušičkog brda upisao je mnoge uspehe sa klubom i postigao dosta golova.

Dres kluba sa Sušičkog brda zamenio je za dres kluba iz sela, odakle je i njegovo poreklo u obližnje selo kraj Knića, Oplanić. U rodnom Oplaniću u dresu Jedinstva biva prava opasnost po protivničke mreže i sa velikim uspehom rešeta mreže u tom rangu takmičenja. Bila je tu i kratka epizoda u dresu Šumadije iz Toponice i za njemu vrlo dragog Švabu, ali ga je povreda nakon šest meseci odvojila od terena i dresa Toponice.

Velja je neko ko je od samog početka podržao akciju bivšeg srpskoligaša ,,Vratićemo Sušicu’’ i tokom prve polusezone što na strani, što na Brdu pružao podršku iz sveg srca ekipi sa tribine. Ipak, srce je odlučilo da ponovo obuje kopačke i proba da pomogne svom klubu u borbi za plasman u viši rang.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading