U ČOKI SE VREDNO TRENIRA: Ćuk je zadovoljan situacijom u klubu, posebno ga raduje porodična atmosfera!

Autor:

Sport

22.02.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na proleće će ekipa pokušati da se umeša u borbu za plasman u viši rang.

U ČOKI SE VREDNO TRENIRA: Ćuk je zadovoljan situacijom u klubu, posebno ga raduje porodična atmosfera!

Foto: FK Čoka

Vratila se ekipa Čoke nakon sedam godina u PFL Subotice, i u povratničkom mandatu je već među kandidatima za novu promenu ranga. 

Republika

Zimsku pauzu prošlogodišnji šampion Potiske međuopštinske lige provodi na četvrtoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 29. Deset bodova više ima jesenji prvak, dok drugoplasirani tim, koji ima šansu kroz baraž da se plasira u viši rang, ima šest bodova više u odnosu na ekipu Čoke. 

Pripremni period startovao je pre mesec dana, i po mnogima su ovo jedne od bitnijih priprema kluba. Svi su maksimalno posvećeni, sa ciljem da se što bolje spreme za nastavak prvenstva i borbu za bodove. Uprava Čoke zakazala je i prijateljske utakmice, kako bi trener sa igračima video na čemu treba raditi kako bi se igra poboljšala.

Kontaktirali smo iskusnog Gojka Ćuka, jednog od zimskih novajlija Čoke, koji je za naš portal izneo utiske povodom pripremnog perioda.

- U klubu vlada porodična atmosfera, svi dišemo kao jedan, zadovoljstvo je sarađivati i raditi u takvoj atmosferi. Težimo tome da se što bolje spremimo kroz treninge i pripremne mečeve, mada je na njima rezultat u drugom planu, ali svakako raduje pozitivan ishod. Što se tiče mog ličnog učinka, pogodio sam dva puta protiv Naprekta iz Banatske Topole i jednom protiv Bajše, zadovoljan sam učinkom, ali je konkurencija jaka i svi se motivišemo između sebe - poručio je iskusni napadač.

Republika

Foto: FK Čoka

Ćuk na treningu Čoke

U dosadašnjem toku priprema ekipa Čoke je odigrala tri kontrolna susreta, savladana je Kelebijska šuma na gostovanju rezultatom 3:1, pred svojim navijačima upisan je trijumf protiv Napretka iz Banatske Topole (4:2). Dok je na domaćem terenu zabeležen i remi, nakon 90 minuta igre sa Bajšom bilo je 1:1.

Drugi deo sezone za Čoku počinje trećeg marta kada će ekipa pred svojim navijačima ugostiti trenutnog fenjeraša na tabeli, sastav Vinogradara iz Hajdukova.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading