DERBI O KOJEM ĆE SE PRIČATI: Prvi duel Zvezde i Partizana u 2024. godini - rezultat je ovoga puta bio u drugom planu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

20.02.2024

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momci, kapa dole!

DERBI O KOJEM ĆE SE PRIČATI: Prvi duel Zvezde i Partizana u 2024. godini - rezultat je ovoga puta bio u drugom planu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Cer Jadranska Lešnica

Proteklog vikenda u Jadranskoj Lešnici nije osvojen pehar, nije ni realizovana "transfer bomba", sportski rezultat je bio u drugom planu, krajnji ishod je nešto što se teško može "osvojiti".

Republika

U nedelju, 18. februara na terenu u Jadranskoj Lešnici odigran je susret između simpatizera Partizana i Crvene zvezde, koji je imao humanitarni karakter. Organizacija ove manifestacija pripala je fudbalskom klubu Cer, koji je uz pomoć sponzora i humanitarnih ljudi uspeo da sve realizuje na visokom nivou.

Ideju i organizaciju je osmislio Branko Obrenić, fudbaler i marketing menadžer Cera, igrači su "pristali na prvu", i krenula je akcija. Fudbalskom klubu se priključio  "KUD Jadranče", koji je svojim igrama uveličao ovaj događaj. Što se tiče samog broja učesnika susreta, 30 fudbalera je uzelo učešće, od toga su 25 bili iz redova "domaćina". 

Veliki broj prisutnih imao je prilike da pored kutije za humanitarni prilog, kupi i hranu i piće, čiji iznos je takođe išao za pomoć Mini Perišić iz Loznice. Na kraju dana zvanično je objavljeno da je sakupljen iznos od 160,500 dinara. 

Rezultat utakmcie između crno i crveno-belih bio je 2:2, ali je to svakako bilo u drugom planu. Za Partizan je pogađao Nikola Krunić i Darko Obrenić, dok je za Zvezdu bio precizan Srđan Cvetković i Slavoljub Lukić, za igrača susreta izabran je Nikola Matić. 

 

 

Pred ekipom Cera je sada početak priprema za drugi deo sezone, koji je zakazan za 1. mart. Na prolećnoj premijeri u Jadranskoj Lešnici gostuje sastav Gradilišta, prvi duel ova dva tima završen je remijem, rezultat je nakon 90 minuta igre bio 3:3.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading