CRVENO-BELI LAUREATI: Savez je doneo odluku - dve vredne nagrade idu u ruke lidera takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.12.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se podvuče crta na takmičarsku 2023. godinu.

CRVENO-BELI LAUREATI: Savez je doneo odluku - dve vredne nagrade idu u ruke lidera takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FS grada Čačka

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 prvi deo šampionata u okviru zapadne grupe srpskoligaškog fudbala okončali su na liderskoj poziciji i u nastavak takmičenja ulaze sa najbolje startne pozicije u borbi za povratak u prvoligašku konkurenciju.

 

Mesci za nama protekli su u velikoj borbi popularnih čačanskih "zebri" i ekipe FAP Priboja u kojoj su "kamiondžije" u samom finišu dva puta poklekli, što je omogućilo ekipi Borca 1926 da izbije na čelnu poziciju sa velikih pet bodova prednosti.

Sumirajući godinu za nama Fudbalski savez grada Čačka je organizovao dodelu priznavanja za najbolje u sportskom sektoru u godini koja je polako, ali sigurno na izmaku.

Sportski kolektiv iz Čačka je na proslavi imao dva laureata. Nikola Todosijević i Darko Rakočević su dobili priznanja, za najperspektivnijeg mladog igrača odnosno za najboljeg trenera, a pored njih treba napomenuti da je Aleksandar Perišić takođe dobio priznanje za veliki doprinos razvoju ženskog fudbala u gradu na obali Zapadne Morave.

 

Fudbaleri Borca 1926 trenutno su na zasluženom zimskom odmoru, a star prolećnog dela sezone zakazan je za 10. mart naredne godine kada će popularne "zebre" gostovati u Vrelu ekipi Vrelo Sporta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading