VIŠE SMO NEGO ZADOVOLJNI: Klub se javnosti obratio saopštenjem i najavio važne stvari od Nove godine!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.11.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasluženi odmor je počeo.

VIŠE SMO NEGO ZADOVOLJNI: Klub se javnosti obratio saopštenjem i najavio važne stvari od Nove godine!

Foto: FK Vodojaža

Prethodnog vikenda, utakmicama 14. kola spuštena je zavesa na jesenji deo sezone u okviru Treće lige Kragujevca, a šampionske lovorike poneo je sasav Šumadije iz Čumića.

 

Najubedljiviji trijumf u poslednjem jesenjem susretu zabeležila je ekipa Vodojaže iz Grošnice koja je na svom terenu savladala Slogu 1924 iz Lužnice rezultatom 9:0.

Po okončanju meča i završetka prvog dela sezone, klub iz Grošnice se javnosti obratio saopštenjem:

- Obzirom da je klub od letos krenuo od nule, da je tim formiran svega 20 dana pre prve prvenstvene utakmice, da je teren bio u katastrofalnom stanju,..., kada se sve sabere i oduzme, moramo reći da smo više nego zadovoljni. Plasman je mogao biti bolji, ali fudbal je to. Ne bi bio zanimljiv da nije napeto, ali momci neće tek tako odustati. Još uvek ništa nije gotovo - stoji u klupskom saopštenju, a zati mse dodaje:

- Tim sastavljen od velike većine momaka iz sela je počeo da igra fudbal, što je povratilo poverenje mnogih meštana u klub, gde pojedini preko deset godina nisu gledali utakmice. Kao dokaz tome je veliki broj novih navijača i simpatizera kluba na tribinama. Ogromno hvala svima koji su podržavali naš tim. Klub polako, ali sigurno staje na stabilne noge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vodojaža (@fk.vodojaza)

 

Na kraju iz redova kluba posebno ističu:

- Momci su dobili odmor do Nove godine kada će biti prozivka, a zatim i predstavljanje planova za prolećni deo sezone. U međuvremenu rukovodstvo će raditi na angažovanju pojačanja i unapređenju infrastrukturnih uslova.

Foto: FK Vodojaža

Navijači su se vratili u Grošnicu

 

Za sada nije poznat termin odigravanja mečeva prvog prolećnog kola, ali se očekuje da premijera drugog dela šampionata bude zakazana za kraj meseca marta 2024. godine kada će ekipa Vodojaže u Grošnici dočekati Napredak Mainić iz Opornice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading