MOŽEMO I ZNAMO DA POBEĐUJEMO: Trijumf u Šapcu im je otvorio oči - Novosađani ne odustaju od borbe za opstanak!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.11.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li trijumf u nacionalnom kupu da predstavlja prekretnicu sezone?

MOŽEMO I ZNAMO DA POBEĐUJEMO: Trijumf u Šapcu im je otvorio oči - Novosađani ne odustaju od borbe za opstanak!

Foto: FK Mladost GAT

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT i nakon 13 prvenstvenih mečeva u okviru prvoligaškog karavana ne zanju za uspeh. Popularni "gatovci" su zabeležili šest remija i sedam poraza, ali su kada se malo ko tome nadao, zabeležili pobedu unacionalnom kup takmičenju i to na gostovanju u Šapcu.

 

U nedelju 5. novembra novosadsk ekipa gostuje u Lazarevcu gde će se sastati sa prošlosezonskim protivnikom u superligaškoj konkurenciji, ekipom Kolubare, a novi trener "gatovaca" Dušan Bajić, nada se da njegovi izabranici mogu zabeležiti ostvarenje kao u Šapcu:

- Imali smo u sredu kao što znate utakmicu kupa u Šapcu, rezultatski smo dobro prošli, što je svima u klubu, i te kako, prijalo, posle niza utakmica gde nije napravljen pozitivan rezultat. U pripremi utakmice, a za to smo imali samo jedan dan, mogli smo da apostrofiramo neki mentalitet, karakter, svest i principe unutar same igre - istakao je novi strateg Mladosti GAT i dodao:

- Utakmica je, kao što znate, završena sa rezultatom 0:1. Značaj kupa ne treba potcenjivati, to je oficijalno takmičenje i sigurno da nam je i sa te strane drago što smo zabeležili pobedu. Momci su videli da mogu i znaju da pobeđuju, nadam se da ćemo u nastavku prvenstva, a to je od ove utakmice u Lazarevcu, postizati bolje rezultate i da će se Mladost GAT sa trenutne pozicije pomerati ka gore.

Foto: FK Mladost GAT

Velika su očekivanja u "srpskoj Atini" uoči predstojećeg meča

 

Na kraju je Bajić jednu stvar posebno apostrofirao:

- Ova ekipa, sa ovim igračkim kadrom, ne zaslužuje da ima šest bodova.

Susret na stadionu u Lazarevcu između domaće kolubare i Mladosti GAT na programu je u nedelju 5. novembra sa početkom od 17 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading