SLAB START NOVE SEZONE DOVEO JE DO PROMENE: Kirov je podneo neopozivu ostavku na klupi Jašunje!

Autor:

Sport

02.10.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novo lice na klupi.

SLAB START NOVE SEZONE DOVEO JE DO PROMENE: Kirov je podneo neopozivu ostavku na klupi Jašunje!

Foto: FK Jašunja

Jako turbulentan period je iza kluba i trenera, posebno imajući u vidu i dešavanja tokom letnjeg prelaznog roka, ali je sada i zvanično raskinuta saradnja.

Preuzeo je tim Jašunje trener Aleksandar Kirov početkom kalendarske godine, i odličnim radom uspeo je da dovede klub do plasmana na sedmu poziciju na tabeli. Na kraju sezone popularni "Boce" je imao određene kontakte sa drugim poslodavcima, ali je na kraju ipak došlo do nastavka saradnje sa članom Gradske lige Leskovac.

Početak nove sezone nije prošao u najboljem svetlu, nakon remija u prvom kolu sa ekipom Todorovce (1:1), zabeležena su dva poraza, prvo je tim ostao bez bodova u duelu sa sastavom Marjan MB (4:2), da bi i novoformirani klub, Građanski 2023 "uzeo meru" Jašunji (3:0). Tri vezana "kiksa" dovela su do odluke Kirova da podnese ostavku na mesto trenera.

Republika

Foto: FK Jašunja

Kirov na "tržištu rada"

Sklopio je tim Kirov po svom ukusu za vreme letnjeg prelaznog roka, prošao je pripreme sa ekipom, ali jednostavno start sezone nije bio po planu kako uprave, tako i trenera, što je dovelo do odlaska dotadašnjeg šefa stručnog štaba.

Tim Jašunje i dalje nije rešio pitanje novog trenera, proteklog vikenda uspeli su da ostvare prvi trijumf u sezoni, savladan je sastav Mladosti iz Kutleša rezultatom 3:0, pobeda još više dobija na značenju ako se zna podatak da je upisana bez šefa stručnog štaba.

Predstojećeg takmičarskog vikenda sastav Jašunje gostuje ekipi Turekovca, a do tada se očekuje da uprava kluba pronađe rešenje za upražnjenju klupu tima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading