PITANJE POBEDNIKA NE SME DA SE DOVEDE U PITANJE: Radnički 1924 trijumfom nastavlja put ka ostvarenju zacrtanog cilja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.09.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada su unarped upisani bodovi i najteži za osvajanje, ali u duelu dva rivala to ne bi trebalo da bude slučaj.

PITANJE POBEDNIKA NE SME DA SE DOVEDE U PITANJE: Radnički 1924 trijumfom nastavlja put ka ostvarenju zacrtanog cilja!

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Fudbaleri Radničkog 1924 iz Kočana tokom šest odigranih mečeva u okviru Nišavske okružne lige zabeležili su pet trijumfa, a jedino je derbi susret u Mekišu protiv istoimene ekipe okončan podelom bodova rezultatom 1:1.

Zahvaljujući navedenom ostvarenju sportski kolektiv iz Kočana u ovom momentu zauzima petu poziciju na tabeli sa 16 osvojenih bodova, jednim bodom manje u odnosu na trenutnog lidera šampionata iz Aleksinačkog Rudnika, ali treba napomenuti da Kočanci imaju i meč manje odigran, tako da i sam vrh tabele nije daleko.

U pozitivnoj atmosferi fudbaleri Radničkog 1924 dočekuju meč 8. kola okružne lige na području grada Niša, kada će na svom stadionu ugostiti ekipu Borca iz Azbresnice, ekipu koja u dosadašnjem takmičenju niže neuspehe, a tokom 540 minuta fudbala svega tri puta su tresli protivničke mreže, dok je njihom golman savladan čak 18 puta.

Na osnovu svega navedenog, potpuno je jasno ko u predstojeći duel ulazi kao apsolutni favorit i sve izuzev ubedljivog trijumfa sastava iz Kočana, predstavljalo bi prvorazrednu senzaciju.

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Dogovor kuću gradi - domaćin nema nameru da prekine uspešnuseriju

 

- Nišavska okružna liga, 8. kolo:

Radnički 1924 (Kočane) - Borac (Azbresnica)

Stadion: FK Radniki 1924, Kočane

Datum: Nedelja, 1. oktobar

Početak: 15.30 časova

Treba napomenuti da je poslednji susret dve ekipe odigran polovinom meseca maja ove godine, a ekipa Radničkog 1924 je na svom terenu zabeležila ubedljiv trijumf rezultatom 3:0.

U prethodne tri sezone Radnički 1924 i Borac iz Azbresnice odigrali su šest prvenstvenih duela u kojima je sastav iz Kočana slavio četiri puta, dok su dva meča završena pobedom borca. Zabeležen je i gol koeficijent 14:12 u korist predstojećeg domaćina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading