TRIJUMF VREDAN PRVOG MESTA NA TABELI: Gosti su susret završili sa osam igrača u polju!

Autor:

Sport

27.09.2023

00:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako sadržajan meč viđen je u okviru Tavniku.

TRIJUMF VREDAN PRVOG MESTA NA TABELI: Gosti su susret završili sa osam igrača u polju!

Foto: FK Tavnik

U okviru petog kola Međuopštinske lige FS Rasinskog okruga ekipa Tavnika ugostila je tim Vrnjci, domaćin je u dosadašnjem toku sezone osvojio deset bodova, dok gosti imaju pet.

Jako zanimljiv meč viđen je od prvog minuta na stadionu u Tavniku, utakmicu su bolje otvorili domaći i stigli su do prednosti u sedmom minutu "sa kreča". Siguran realizator najstrožije kazne bio je Nikola Šćepović, 1:0.

Gosti su kako je vreme odmicalo igrali sve bolje, imali su posed na svojoj strani, kontrolisali su loptu, ali nisu uspeli da stvore izgledne prilike na polovini rivala, te se na odmor otišli minimalnom prednošću domaćina.

Republika

Foto: FK Tavnik

Trijumf vredan prvog mesta na tabeli

Drugi deo meča počeo je gotovo identično kao i prvi, domaći su furiozan start nastavka iskoristili na pravi način i stigli su do prednosti od dva gola razlike. Šćepović je ukrao loptu protivničkom fudbaleru i bez previše problema je istu poslao iza leđa golmanu Đošoviću, 2:0 za Tavnik.

Ubrzo nakon drugog pogotka domaćina, došlo je do velike nervoze u redovima gostiju, što je rezultiralo da čak tri fudbalera ekipe Vrnjci odu ranije na tuširanje.

Velika brojčana nadmoć bila je na strani Tavnika od tog trenutka, tri igrača više u polju imali su domaći i to su do kraja susreta na pravi način iskoristili. NIkola Simović je u 69. i 75. minutu tresao mrežu rivala za konačnih 4:0.

Tavnik - Vrnjci 4:0 (1:0)

Tavnik: Projović, Mijailović (od 75' Marinković), Jovović, Podgorac, Zucović (od 53' Jovanović), Simović, Šćepović (od 73' Marinković), Aleksić, Levajac (od 46' Milosavljević), D. Mijailović (od 75' Jovandarić), N. Mijailović

Vrnjci: Đošović, Bajić (od 61' Rilak), Atanasković, F. Čeperković, Čukanović (od 70' Drobnjak), Gavrović, M. Čeperković (od 61' Beloica), Ristić, Bučukarević, Savić (od 61' Vidaković), Đukić (od 55' Lazarević)

U sledećem kolu tim Vrnjci dočekuje Gružu iz Vitanovca, dok Tavnik gostuje Biljanovcu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading