ŠAMPION NA ŠAMPIONA U GENERALNOJ PROBI: Omladinac iz Rakinca i imenjak iz Donje Rače odmeravaju snage!

Autor:

Sport

13.08.2023

00:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da timovi budi u najjačim sastavima.

ŠAMPION NA ŠAMPIONA U GENERALNOJ PROBI: Omladinac iz Rakinca i imenjak iz Donje Rače odmeravaju snage!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Pripreme se privode kraju, sledeće nedelje počinju takmičarski mečevi. Sutra se u Rakincu igra duel između dva šampiona, i novih članova okružnog ranga, Omladinac iz Rakinca ugostiće imenjaka iz Donje Rače. 

Domaćin susreta je osvajanjem prvog mesta u Opštinskoj ligi Velika Plana stigao do plasmana u Podunavsku okružnu ligu, dok je imenjak iz Donje Rače stigao do pehara šampiona u Međuopštinskoj ligi Rača-Knić-Batočina, i time je osigurao igranje Šumadijske okružne lige. 

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Šampioni

Savladao je tim iz Rakinca svoje rivale u dva uzastopna prijateljlska meča, na gostovanju je upisan trijumf nad sastavom Šaranova 1936 rezultatom 4:2, dok je pred svojim navijačima savladan sastav Karađorđa iz Vučica, rezultat je tada glasio 8:5.

Nedeljni gost u Rakincu, inače bivši član Zone Dunav (sezona 15/16), prošlogodišnji šampion međuopštinskog ranga stiže na generalnu probu pred početak prvenstva sledećeg vikenda. 

Stručni štab Omladinca iz Rakinca je povodom meča poručio:

- Šampion protiv šampiona, to je ono što nam je trebalo da generalnu probu odradimo sa ekipom kakva je Omladinac iz Donje Rače. Kao i u svaku prethodnu, tako i u ovu ulazimo sa stavom pobednika da ostvarimo novi trijumf. Ono što nas krasi, a to su zajedništvo, timski duh, vizija pobednika, upornost, vera u nas i mentalna snaga, unosimo i u ovu utakmicu. Ovim putem pozivamo ljubitelje fudbala da u što većem broju dođu na naš stadion "Široki Potok", da pruže podršku našim momcima. Svim srcem uz naše plavo-bele. 

Omladinac (Rakinac) - Omladinac (Donja Rača)

Nedelja, 13. avgust od 17 časova

Stadion "Široki potok" u Rakincu

BONUS VIDEO:  


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading