KLUB JE ZVANIČNO POTVRDIO NJIHOV ODLAZAK: Pet fudbalera je razdužilo opremu tima iz Bajmoka!

Autor:

Sport

04.08.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvenstvo počinje za osam dana.

KLUB JE ZVANIČNO POTVRDIO NJIHOV ODLAZAK: Pet fudbalera je razdužilo opremu tima iz Bajmoka!

Foto: FK Radnički 1905 Bajmok

Bajmočani spremni za prvenstvo

Povratnička sezona u Vojvođanskoj ligi Istok je odrađena na visokom nivou, a u istom ritmu se planira i početak predstojećeg prvenstva. 

Pre par dana radili smo analizu letnjeg prelaznog roka u redovima tima iz Bajmoka, do izrade teksta zvanično je bio potvrđen jedan novajlija. Jovan Lukić (18) se nakon tri sezone provedene u redovima Tise iz Adorjana odlučio za promenu sredine i odluka je pala da to bude Radnički 1905.

Što se tiče odlazaka, zvanične potvrde iz kluba nije bilo koji su igrači razdužili opremu Radničkog, ali je u toku jučerašnjeg dana stigla i ta informacija. U dosadašnjem toku prelaznog roka Bajmok su napustila pet fudbalera.

Uroš Glogovac je odlučio da karijeru nastavi u dresu Kelebijske Šume, reč je o igraču koji je svojim igrama, zalaganjem i ljudskim osobinama osvojio srca publike i saigrača. Luka Glišić je za veom kratko vreme pokazao da može da bude odličan čuvar mreže, ali se njegov put na golu nastavlja u dresu ekipe FC Kunbaja. Mladen Đurić je odlučio da sa fudbalom nastavi u timu Aleksa Šantić, brzonogi igrač koji je u Bajmoku proveo par sezona, čak i u najtežim trenucima za sam klub. 

Seriju odlazaka nastavio je Stefan Lazić koji je otišao u Đurđin, Stefan je dete kluba, može da pokrije više pozicija na terenu, a njegove ljudske osobine su svima dobro poznate. Denis Babić je odlučio da napusti Bajom, i njegova nova adresa je Novi Žednik, tačnije tim Preporoda. Denis je baš kao i Lazić, dete kluba, ali zbog zdravstvenih problema nije mogao da pokaže svoj pun potencijal, što se svi nadaju da će uspeti na novoj adresi. 

Ukoliko ne bude nekih izneđanenja, priča oko odlazaka iz Bajmoka bi trebala biti gotova, što se tiče dolazaka, tu je situacija dosta drugačija, prelazni rok je "živa stvar" i svašta se može desiti do njegovog zatvaranja.

Poslednju pripremnu utakmicu pred start prvenStva koji je zakazan za sledeći vikend, Radnički igra u Adorjanu sa članom višem ranga, ekipom Tise. Meč je zakazan za 5. avgust od 18 časova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading