DOŠLO JE VREME ZA NOVA LICA: Triling pojačanja predstavljen u redovima Voje Gačić!

Autor:

Sport

22.07.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvara se šampionski tim.

DOŠLO JE VREME ZA NOVA LICA: Triling pojačanja predstavljen u redovima Voje Gačić!

Foto: FK Voja Gačić

Vredni predsednik Miodrag Gačić radi uveliko da ekipa što spremnije započene predstojeće prvenstvo.

Republika

Prelazni rok je otvorio dolazak Raše Gračanina, nakon toga je Miodrag Gačić, prvi čovek kluba dogovorio nastavak saradnje sa dosadašnjim fudbalerima. Planovi Vladimira Krčamara i Slavoljuba Dukovskog se poklapaju planovima predsednika kluba, i dogovoren je nastavak saradnje.

Nakon produžetka saradnja, došlo je i do raskida saradnje sa par fudbalera, što je otvorilo prostor za prve novajlije u redovima tima iz Pančeva. Ovih dana promovisana su tri nova lica u ekipi Voje Gačić.

Triling pojačanja otvorio je Jovan Živkov koji je u prethodnom periodu branio boje Vojvodine iz Crepaje, reč je o igraču koji pokriva pozicije u defanzivnoj liniji. Dres BSK Bavaništa "skinuo" je Ilija Nika koji je odlučio da karijeru nastavi pod diregentstkom palicom Miodraga Gačića. Seriju novajlija zatvara Mališa Cvetković koji dolazi iz ekipe Tempa iz Sefkerina, šampiona nedavno završenog prvenstva. Radi se o iskusnom i školovanom igraču koji je poslednje dve sezone odigrao na jako visokom nivou.

Gačić je za naš portal povodom prvih "pravih" novajlija poručio:

- Doveli smo dobre momke i igrače koji bi trebalo da nam doprinesu na brzini i čvrstini, naravno prvo smo morali da napravimo određene olakšice u igračkom kadru, kako bi bilo prostora za novajlije. U razgovorima smo sa još dva fudbalera, ali nećemo otkrivati imena dok ne dođe do konačnog dogovora. Po nekim ocenama, već sada imamo dobar tim i mnogo bolju atmosferu u odnosu na prošlu godinu, pa se samim tim i nadamo visokom plasmanu u predstojećem prvenstvu. 

Tim Voje Gačića se trenutno nalazi u periodu priprema, za dva dana (u ponedeljak) ih očekuje i druga prijateljska utakmica, kada će trener imati na raspolaganju i najnovija pojačanja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading