TRESE SE NOVI BEOGRAD: Triling pojačanja na kojima mogu pozavideti i članovi Srpske lige!

Autor:

Sport

10.07.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljna imena..

TRESE SE NOVI BEOGRAD: Triling pojačanja na kojima mogu pozavideti i članovi Srpske lige!

Foto: FK Novi Beograd

Bio je tim sa Novog Beograda prošle sezone nadomak plasmana u viši rang, ali je u nedavno završenom prvenstvu "podbacio". 

Republika

Poslednjih sedam godina fudbalski klub Novi Beograd takmiči se u Međuopštinskoj ligi Beograd (grupa A), pre sada već dve sezone je prvenstvo završio sa titulom vicešampiona, dok je u nedavno završenom šampionatu morao da se zadovolji plasmanom na sredinu tabele. 

Jako slabe partije tokom jesenjeg dela dovele su do toga da ekipa zimsku pauzu provodi na devetoj poziciji sa samo 12 osvojenih bodova, "prolećno buđenje" je obogatilo bodovni saldo za 22 boda, pa je sve zbirno bilo dovoljno za osvajanje osmog mesta u ligi. 

Uprava kluba u aktuelnom prelaznom roku vredno radi kako bi se ekipa u predstojećoj sezoni borila za sam vrh tabele, i već su predstavljena tri pojačanja koja će "instant" doneti kvalitet.

Prelazni rok na Novom Beogradu otvorio je Vladimir Ilić (25) koji se nakon dve godine rastao sa ekipom GSP Polet Dorćol, a u nedavno završenoj sezoni je stigao i do osvajanja pehara u zonskom rangu i plasmana u Srpsku ligu. Reč je o igraču koji ima veliko iskustvo, iako je po godinama "mlad" i koji pokriva poziciju centralnog veznog.

Sa Ilićem u paketu iz novog srpskoligaša stigao je Jasmin Paučinac (36), legenda beogradskoj fudbala, koji je odlučio da na poziv kuma i prijatelja prihvati novi izazov u karijeri.

Triling predstavljenih pojačanja u aktuelnom prelaznom roku zatvara Luka Jeličić (25), bivši igrač Kolubare, Budućnosti iz Dobanovaca i Rada. Reč je o igraču koji je baš kao i Ilić po godinama, ali iza sebe već ima zavidno isksutvo igranja i dosta ozbiljnijih rangova.

Iz kluba su povodom predstavljenih pojača za naš portal poručili:

- Velika tri pojačanja, ogromna za naš klub, reč je o igračima na čijim dolascima nam mogu pozavideti i srpskoligaški timovi. Pre svega odlični momci koji su odlučili da dođu i da uz dobro druženje i drugarstvo pomognu da napravimo veliki rezultat. Ovo je samo još jedan dokaz da naš kolektiv ima zdravu priču, koja može da privuče i igrače velikog kalibra. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading