"BOMBE NA UMCI": Internacionalac i provereni srpskoligaški igrač stigli u redove plavo-belih!

Autor:

Sport

09.07.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se ozbiljan igrački kadar.

"BOMBE NA UMCI": Internacionalac i provereni srpskoligaški igrač stigli u redove plavo-belih!

Foto: instagram/printscreen/fcslavia by

Novajlija Beogradske zone za predstojeću sezonu uveliko radi na sklapanju igračkog kadra za izazove koji ih očekuju u višem rangu.

Republika

Ekipa Umke je do titule u Prvoj beogradskoj ligi stigla sa 63 osvojenih bodova, dva više u odnosu na prvog pratioca i jesenjeg prvaka, sastav Balkan Mirijeva. Uprava kluba je u aktuelnom prelaznom roku već krenula sa aktivnostima, stigla si dva defanzivna igrača koja će ojačati bedem ispred gola plavo-belih. Miljan Savić i Miloš Simonović prve su akvicizije skauta novog zonaša.

Treći novajlija u redovima Umke je Dušan Milunović (26), doskorašnji igrač Jedinstva iz Surčina, gde je bio poslednjih godinu dana. Reč je o igraču koji se najbolje snalazi na poziciji prednjeg veznog, ali može da popuni i određena mesta u defanzivi. Milunović je pre Surčina bio u Obrenovcu gde je branio boje Radničkog, a kroz karijeru je bio član Ušća i Lokomotive iz Beograda.

"Bomba na Umci", kako su je mnogi okarakterisali je dolazak Marka Stojanovića (25) u redove novog zonaša. Stojanović je u prethodnoj sezoni bio član Loznice, karijeru je započeo u omladinskoj školi Crvene zvezde, a između toga je bio član Rada, Vršca, Zlatibora, Smedereva, Žarkova i BASK-a. Stojanović je imao i epizodu u inostranstvu, gde je bio član Slavije iz Belorusije.

Dolazak Stojanovića pored mnogobrojnih ponuda drugih klubova je dokaz da se u Umci radi na visokom nivou, da je reč o zdravoj sredini da se i mnogo iskusniji igrači, sa dobrim karijerama odlučuju da obuku plavo-beli dres.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Umka gazi

10.07.2023 00:26

Pazi pazi, Umka gazi! 💪