MERKURXTIP „SA TERENA“: Uslovi kažu da može i rang više!

Autor:

Sport

05.07.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TSK je postao i deo MerkurXtip porodice jer je na glasanju za dobijanje dresova dobio najviše glasova na Instagramu.

Republika

U sklopu promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip vam donosi emisiju kratkog formata pod nazivom „Sa terena“, koja, putujući po Srbiji, predstavlja klubove iz nižih liga. Marko Grbić neprestano šparta Srbijom i prikazuje pravo lice „malih“ klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

Republika

Iz epizode u epizodu imamo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a 38. epizoda donesi priču o Fudbalskom klubu TSK iz Temerina, novom-starom članu Vojvođanske lige - grupa Jug. TSK je osnovan 1913. godine i jedan je od najstarijih u zemlji, a u nedavno završenoj sezoni u Novosadskoj ligi osvojio je prvo mesto i ponovo postao član Vojvođanskog društva.

Dva kola pre kraja, Temerinci su pobedili Fruškogorski partizan iz Bukovca (3:2) i tako došli do prve pozicije koju su potvrdili pobedom u poslednjem kolu u Žablju. Ponovo će se sjajnim terenom u Temerinu kotrljati fudbalska lopta u četvrtom rangu takmičenja, a jasno je da ovaj kolektiv ima uslove i kvalitet za rang više.

Zanimljivu priču ćete čuti od kapitena ekipe, jednog od legendi kluba, Tamaša Varge koji je ove sezone navršio jubilej od 30 godina provedenih u TSK-u. Od Varge ćete čuti i kakva je situacija u mlađim kategorijama i deluje da Temerinci imaju čime da se podiče, a glavni , pomoćni i teren sa veštačkom travom dovoljno govore kakvim uslovima raspolaže ovaj klub. Tu su i reflektori koji olakšavaju treninge u kasnim satima, kako leti, tako i zimi.

Za kraj, treba reći i da je TSK postao i deo MerkurXtip porodice jer je na glasanju za dobijanje dresova dobio najviše glasova na Instagramu. Kapiten Varga se zahvalio svima koji su glasali za njih, ali i organizatoru na ovoj sjajnoj „donaciji“ koja će pomoći klubu.

Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading