STUDENTI OSVAJAJU ŠPANIJU: Novobeogradski triling asova okosnica reprezentacije na UEFA Regionalnom kupu u Galiciji! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.06.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambicije na predstojećem međunarodnom takmičenju, nisu male...

STUDENTI OSVAJAJU ŠPANIJU: Novobeogradski triling asova okosnica reprezentacije na UEFA Regionalnom kupu u Galiciji! (FOTO GALERIJA)

Foto: Promo FSB

Od 8. do 17. jula u španskoj Galiciji održaće se ovogodišnji UEFA Regionalni kup na kojem će učešće uzeti i amaterska reprezentacija Fudbalskog saveza Beograda.

 

Reprezentativci srpske prestonice, voljom žreba svrstani su u "grupu B" gde će se sastati sa selekcijama Lisabona (Portugal), Zlina (Češka) i Donje Šleske (Poljska), dok će grupu „A“ činiti selekcije Galicije (Španija), Bavarske (Nemačka), Kantona Zenica-Doboj (BiH), kao i amaterska reprezentacija Republike Irske.

Selektor Goran Janković na raspolaganju će imati dvadeset fudbalara, a pored ekipe BASK TEK-a, najveći broj reprezentativaca, ukupno trojica, dolaze iz redova novobeogradskog Studentskog grada.

Popularni "studeti", prethodnog vikenda savladali su upravo ekipu sa Careve ćuprije na "BASK Areni" rezultatom 3:1 čime su i definitivno obezbedili opstanak u okviru beogradsk grupe srpskoligaškog karavana, a put Galicije krenuće trojiva fudbalera koji su obeležili sezonu i opremi žuto-plave boje.

Reč je o Aleksandru Bojoviću, Dimitriju Gavriloviću i Željku Krstoviću koji će imati priliku da ponesu opremu amaterske reprezentacije Beogradan na predstojećem UEFA Regionalnom kupu.

 

Kada je reč o ostalim klubovima koji će imati svoje predstavnike na predstojećem međunarodnom takmičenju, treba istaći da je selektor Goran Janković pozvao fudbalere iz ukupno deset prestoničkih ekipa. Najviše reprezentativaca, četiri, daje BASK TEK, po tri predstavnika imaće Studentski grad i Torlak, po dva surčinsko Jedinstvo, PKB iz Padinske Skele i obrenovački Radnički, dok su po jdnog reprezentativca dali Brodarac, Zemun, OFK Beograd i Sinđelić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading