CILJ JE JASAN: Vremena za slavlje nema - "srpski Mančester" čeka DUPLU KRUNU!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.05.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leskovac se neće zadovoljiti jednim peharom. Sledi napad i na kup trofej.

CILJ JE JASAN: Vremena za slavlje nema - "srpski Mančester" čeka DUPLU KRUNU!

Foto: FK Jedinstvo Gornje Stopanje

Fudbaleri GFK Dubočice iz Leskovca pobedom u Svilajncu protiv ekipe Radničkog (2:0) stigli su na korak od osvajanja šampionskog pehara u okviru Srpske lige Istok i plasmana u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Sportski kolektiv iz "srpskog Mančestera" iskoristio je kiks ljutog rivala, pirotskog Radničkog protiv Pčinje (0:0), čime je dva kola pre okončanja ovosezonskog takmičenja stigao do (ne)dostižnih pet bodova prednosti. Svi u Leskovcu se nadaju da će već narednog vikenda u duelu protiv Vlasite iz Vlasotinca stići do toliko željenog ostvarenja, ali navedeni susret, bez obzira na značaj koji nosi, u ovom momentu nalazi se u drugom planu.

Naime, pred igračima leskovačkog, još uvek srpskoligaša, nalazi se finalnmi susret Kupa Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga u kojem će se sastati sa ekipom Jedinstva iz Gornjeg Stopanja

Ekipa Jedinstva se takmiči u nižem rangu, Zoni Jug i u finišu šampionata zauzima poziciju u sredini tabele, tako da u predstojeće finale ulaze potpuno usresređeni samo na kup duel u kojem svakako imaju svoje ambicije i želje da sruše velikog favorita.

Leskovčani će otežavajuću okolnost u odbrani kup trofeja, imati u činjenici da će se finalni dvoboj održati na igralištu u Gornjem Stopanju.

Foto: GFK Dubočica

Dupla kruna, ili kup senzacija?

 

- Kup FS Jablaničkog okruga, finale:

Jedinstvo (Gornje Stopanje) - GFK Dubočica (Leskovac)

Stadion: u Gornjem Stopanju

Datum: Sreda, 31. maj

Početak: 17.30 časova

Nakon navedenog meča, GFK Dubočica će, kao što je već rečeno, u nedelju 4. juna dočekati Vlasinu, a u poslednjoj takmičarskoj rundi gostuju Jedinstvu iz Paraćina, nakon čega, svi se nadaju, sledi veliko slavlje povodom plasmana u viši rang takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading