RUTINIRANJE: Kada je trebalo, lider dodao gas i u laganom ritmu prošao kroz Valja mare - Krivelj nije imao ni promil šansi! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.05.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćinu nisu ostavili prilike ni da razmišlja o iznenađenju.

RUTINIRANJE: Kada je trebalo, lider dodao gas i u laganom ritmu prošao kroz Valja mare - Krivelj nije imao ni promil šansi! (VIDEO)

Foto: FK Branik Štubik

Pitanje je trenutka kada će fudbaleri iz Štubika u okviru Borske okružne lige i teoretski obezbediti povratak u Zonu Istok u kojoj su se poslednji put takmičili u sezoni 2020/21.

 

Lider je na gostovanju u Krivelju, slobodno se može reći, rutinski stigao do nova tri boda, čime je načinjen još jedan korak ka plasmanu u zonski fudbalski rang.

Od samog početka meča bilo je jasno da će se na terenu u Krivelju, za sve pitati samo jedna ekipa. Gosti nisu ostavljali domaćinima mnogo prostora, dominirali su terenom, imali apsolutni posed lopte, stvarali su šanse, ali je u prvih pola sata igre izostala i realizacija.

Konačno, u 36. minutu odbrana domaćeg sastava j poklekla. Kroz pas igru lopta je stigla do Davida Petrovića koji preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca, iskosa sa leve strane, pogađa suprotan gornji ugao domaćeg čuvara mreže.

 

 

Slika na terenu nije se menjala ni u nastavku susreta. I pored činjenice da su bili u rezultatskom deficitu, domaći fudbaleri nisu mogli ozbiljnije da priprete kvalitetnijem rivalu, koji i ovoga puta nije uspevao terensku inicijativu da pretoči u pogotke. Pitanje pobednika, ukoliko se ono uopšte i postavljlo, rešeno je u 79. minutu. Nakon centaršuta Davidovića, jedan od odbrambenih fudbalera Krivelja je igrao rukom u svom šesnaestercu i za sudiju Broložanovića iz Kladova nije bilo dileme, jedanaesterac. Precisan sa "kreča" bio je Uroš Lazić čime je postavljen i konačni rezultat ovog susreta.

- Borska okružna liga, 25. kolo:

Krivelj (Krivelj) - Branik (Štubik) 0:2 (0:1)

Stadion: u Krivelju

Strelci: D. Petrović u 36. i U. Lazić iz jedanaesterca u 79. minutu za Branik

Ekipa Branika nastavlja svoj pohod ka šampionskoj tituli, a u narednoj takmičarskoj rundi 24. maja, dočekuje ekipu Poloma iz Leskova. Sa druge strane Krivelj će u Miloševu odigrati meč protiv istoimene ekipe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading