OČEKIVANA PROMENA: Nakon debakla i 12 primljenih komada, trener je učinio jedino moguće - evo ko će predvoditi ekipu do kraja sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.05.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon serije pobeda usledio je debakl istorijskih razmera.

OČEKIVANA PROMENA: Nakon debakla i 12 primljenih komada, trener je učinio jedino moguće - evo ko će predvoditi ekipu do kraja sezone!

Foto: FK Sveti Stefan Slanci

Mesec april 2023. godine protekao je u sjajnim ostvarenjima ekipe Svetog Stefana. Tim iz Slanaca u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" vezao je tri trijumfa, a u mečevima protiv Mladog proletera, Resnika i OFK Crvenke zabeležen je i sjajan gol koeficijent 14:1.

 

Na osnovu svega navedenog slanački fudbaleri su u sjajnoj atmosferi stigli na "beogradsko more", gde su na igralištu Fudbalskog saveza Beograda odmerili snage sa ekipom Kelta, a usled ishoda navedenog susreta, mnogima u Slancima će obrazi još dugo brideti. Naime, domaćin je deklasirao sastav Svetog Stefana rezultatom 12:0, a nakon meča trener Boban Jovanović je objavio da se povlači sa mesta šefa stručnog štaba.

S obzirom da već u nedelju 21. maja u Slance stiže lider aktuelnog takmičenja ekipa Avale 1939, klub je bio prinuđen da hitno reaguje i postavi novog trenera prvog tima. 

Novi šef slanačkih fudbalera postao je Đorđe Marjanović. Popularni Sizga je nekada nosio opremu Svetog Stefana, a pored kluba iz Slanaca, tokom igračke karijere nastupao je i za OFK Beograd i Beograd sa Karaburme.

Foto: FK Sveti Stefan Slanci

Novi trener kluba iz Slanaca - Đorđe Marjanović

 

Kao što je već rečeno, u narednoj takmičarskoj rundi Sveti Stefan dočekuje sastav iz Belog Potoka, a do kraja takmičarske sezone predstoji im i gostovanje u Kovilovu, dok će u poslednjem kolu dočekati ekipu zemunskog Zmaj Novog grada.

Kada je reč o dosadašnjm ostvarenju, Sveti Stefan sa skorom od šest pobeda, četiri remija i sedam poraza, kao i 22 osvojena boda, zauzima šestu poziciju na tabeli Međuopštinske lige Beograd - "grupa B".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading