SEFKERINCI POSLE PREOKRETA DO NOVA TRI BODA: Sastav Voje Gačić se odlično pokazao protiv lidera!

Autor:

Sport

16.05.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavio je trener domaćeg tima, Gačić promene u igračkom kadru za sledeću takmičarsku godinu.

SEFKERINCI POSLE PREOKRETA DO NOVA TRI BODA: Sastav Voje Gačić se odlično pokazao protiv lidera!

Foto: FK Tempo Sefkerin

U okviru 16. kola Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo ekipa Voje Gačić ugostila je sastav Tempa iz Sefkerina, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Republika

Sastav Tempa je u ovaj duel ušao sa liderske pozicije koju su držali sa 34 osvojena boda, dok je ekipa Voje Gačić sa osam bodova manje bila na trećem mestu u ligi.

Derbi je počeo nešto konkretnijom igrom domaćina, što je ubrzo rezultiralo golom u mreži golmana Tempa. 

Igrao se deveti minut kada je posle odlične akcije, Slavoljub Dukovski uhvatio "na spavanju" protivničku opremu i uspeo je da pošalje loptu u mrežu, 1:0.

Primljeni gol je malo prodrmao sastav iz Sefkerina, "ukrali" su loptu i krenuli su sa ofanzivim naletima ka golu domaćina.

U 34. minutu preko Uroša Mladenovića uspeli su da dođu do izjednačenja.

Da se na odmor ne ode sa nerešenim rezultatom pobrinuo se napadač gostiju, Mladenović koji je u 44. minutu doveo Tempo do prednosti, 2:1 za goste. 

Republika

Foto: FK Tempo Sefkerin

Detalj sa meča

Nastavili su gosti sa dobrom igrom i u nastavku meča i već posle pet minuta igre u drugom delu su stigli do novog gola.

Aleksandar Radomirović je povisio prednost tima iz Sefkerina na 3:1.

Nakon potpunog preokreta, domaći su krenuli na sve ili ništa, i takva igra im je donela nekoliko situacija za postizanje novog pogotka.

U 72. minutu Dukovski po drugi put na meču savladava golmana Kozlovačkog i tako smanjuje zaostatak svog tima na 3:2.

Mogli su domaći do kraja iz dve odlične prilike preko Abdule i Dukovskog do izjednačenja, ali iste nisu uspeli da pretvore u pogodak.

Voja Gačić - Tempo (Sefkerin) 2:3 (1:2)

Voja Gačić: Krčmar, Obradović (od 52' Dragomirović), Ćirić (od 46' Okuka), Stojmirov, Kotlajić, Halas, Dukovski, Janačković, Božić (od 46' Ivanov), Abdula, Dalipi (od 61' Avramović)

Tempo: Kozlovački, Anastasijević, Cvetković (od 61' Janković), Stanisavljević, Arsić, Plavšić, Radomirović (od 61' Dimitrov), Bursać, Jakovljević, Jovanović, Mladenović

Trener domaćeg tima, Miodrag Gačić je u izjavi za naš portal povodom duela sa liderom izjavio:

- Odlična utakmica, čestitke Tempu na pobedi. U drugom poluvremenu smo prikazali odlučnu igru kada smo ubacili još dva bonusa na teren, svakako je ovo bila prilika da se pet dečaka ispod 19 godina oproba protiv najboljeg satava u ligi, i oni su to po mom mišljenju na najbolji mogući način vratili dobrom igrom. Svakako sam najavio podmlađivanje i rekonstrukciju tima od jesenje sezone i uz četiri ozbiljna igrača, uz par koji ostaju u našim redovima, nadam se da ćemo igrati ponovo zapaženju ulogu u sledećem prvenstvu. 

U pretposlednjem kolu prvenstva, sastav Voje Gačić gostuje Koloniji iz Kovina, dok lider na tabeli dočekuje Jedinstvo iz Dubovca.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading