PRIMARNI CILJ JE OSTVAREN, ALI KLUB ŽELI I STEPENICU VIŠE: Trener Gaćinović traži maksimalno zalaganje u finišu šampionata! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.05.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još tri utakmice su ostale u ovosezonskom takmičenju.

PRIMARNI CILJ JE OSTVAREN, ALI KLUB ŽELI I STEPENICU VIŠE: Trener Gaćinović traži maksimalno zalaganje u finišu šampionata! (VIDEO)

Foto: FK Železničar Pančevo

Takmičenje u okviru plej-of faze prvoligaškog karavana ulazi u svoju završnicu, a već sada su poznata imena klubova koji će od naredne sezone biti deo elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

Nakon novobeogradskog IMT-a, prethodnog vikenda trijumfom na stadionu "kraj Studenjaka" rezultatom 3:0, pančevački Železničar i teoretski je obezbedio plasman u Super ligu Srbije, ali i pored navedenog ostvarenja klub iz grada na obalama Tamiša, želi i u finišu takmičenja da ostvari željene rezultate.

Uoči susreta u kojem će u subotu 13. maja ekipa Železničara na stadionu Sportskog centra "Mladost" dočekati Inđiju Toyo Tires, trener Vladimir Gaćinović je na konferenciji za medije izjavio:

- Na Novom Beogradu smo ostvarili osnovni cilj. Čestitam svima koji su učestvovali u stvaranju istorijskog uspeha. Najzaslužniji su igrači, ali i ljudi koji vode klub. Hvala i mom stučnom štabu, svim zaposlenima u klubu, kao i medijima koji su nas sve vreme podržavali. Zbog tragedije koja je zadesila našu zemlju, veselja nije bilo posle utakmice sa Radničkim, biće vremena i za to. Hoćemo da u preostala tri kola zadržimo mobilnost, da odigramo maksimalno ozbiljno i da pokušamo da se popnemo još jednu stepenicu više. Imali smo mnogo problema sa povredama igrača tokom sezone, jedna grupa momaka uopšte nije bila tu, ali sada se situacija popravila pa nećemo moći da računamo samo na Acu Kovačevića i Đorđa Šušnjara.

 

 

- Plej-of Prve lige Srbije, 5. kolo:

Železničar (Pančevo) - Inđija Toyo Tires (Inđija)

Stadion: Sportski centar "Mladost", Pančevo

Datum: Subota, 13. maj

Početak: 17 časova

U ovom momentu popularna "pančevačka dizelka" ima bod manje u odnosu na aktuelnog lidera sa popularne "Traktor Arene", a pored duela protiv inđijskog prvoligaša, do okončanja ovosezonskog takmičenja, sastaće se sa ekipama RFK Novog Sada 1921 i Jedinstva sa Uba  u poslednjoj takmičarskoj rundi nakon koje će zasigurno biti upriličeno i veliko slavlje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading