MORAVA NIJE PLITAK POTOK: Nakon poraza od Šumadije, Velikoplanjani savladali drugi klub iz grada podno Bukulje! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.05.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Osveta" se služi hladna...

MORAVA NIJE PLITAK POTOK: Nakon poraza od Šumadije, Velikoplanjani savladali drugi klub iz grada podno Bukulje! (VIDEO)

Foto: FK Morava Valika Plana

Fudbaleri Morave iz Velike Plane u prethodnoj rundi Zone Podunavsko-šumadijske poraženi su na gostovanju u Aranđelovcu od ekipe Šumadije rezultatom 0:2, ali su se već u narenoj takmičarskoj rundi "osvetili" drugom aranđelovačkom klubu.

 

Stotinak ljubitelja fudbala okupilo se na Gradskom stadionu u Velikoj Plani i svakako nisu zažalili što su subotnje poslepodne posvetili fudbalskoj igri. Uživali su domaći navijači u igri svojih ljubimaca koji se goste savladali sa ubedljivih 3:0.

Međutim, nije sve od starta delovalo idealno. Ekipa OFK Aranđelovca 1979 mogla je u uvodnim trenucima susreta da stigne do pogotka, ali je Veličković u odsudnom trenutku bio neprecizan.

Kazna je stigla vrlo brzo. Igrao se deveti minut susreta, centaršut Obradovića iskoristio je Veljković i mreža golmana Blagojevića se zatresla.

Desetak minuta kasnije domaćin duplira prednost, a ovoga puta u listu strelaca se upisao Đokić.

Definitivno pitanje pobednika bilo je rešeno u 67. minutu susreta. Mrežu Aranđelovčana zatresao je Obradović na asistenciju Maksimovića.

 

 

- Zona Podunavsko-šumadijska, 20. kolo:

Morava (Velika Plana) - OFK Aranđelovac 1979 (Aranđelovac) 3:0 (2:0)

Stadion: Gradski stadion uVelikoj Plani

Gledalaca: 100

Sudija: Dušan Dubajić (Požarevac)

Strelci: A. Veljković 9, Đokić 20, Obradović 67

Žuti karton: Veličković (OFK Aranđelovac 1979)

Morava (Velika Plana): Antić, Pančić, M. Pavlović, Jančić, Đokić, Obradović, A. Veljković, D. Maksimović, Jocić (Šarković), S. Pavlović, Popović.

OFK Aranđelovac 1979 (Aranđelovac): Blagojević, Jovanović, Drndarević, Jevtić, Milić, Prekić, Lakušić, Krunić, Veličković, Stanišić, Đurović.

Fudbaleri Morave iz Velike Plane sa 24 osvojena boda zauzimaju sedmu poziciju na tabeli zonskog ranga takmičenja, dok ekipi OFK Aranđelovca 1979 ostaje grčevita borba za opstanak.

U narednom prvenstvenom kolu Morava gostuje Karađorđu u Topoli, dok će klub iz grada podno Bukulje dočekati lidera Slogu 33 iz Petrovca na Mlavi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading