SLEDI DERBI: Stadion "Široki Potok" je spreman da dočeka goste iz Lozovika! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi derbi koji je u fokusu interesovanja i trećeg kluba.

SLEDI DERBI: Stadion "Široki Potok" je spreman da dočeka goste iz Lozovika! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Omladinac Rakinac

Porazom u prethodnom kolu od ekipe Sloge iz Miloševca, fudbaleri Udarnika praktično su izgubili šansu da se domognu liderske pozicije Opštinske lige Velika Palana, ali će predstojeći susret imati veliki značaj kada je krajnji ihod takmičenja u pitanju.

 

U okviru 10. kola navedenog ranga takmičenja, ekipa Omladinca iz Rakinca igra svoj prvi susret na svom stadionu "Široki potok" u prolećnom delu šampionata. U nedelju 30. aprila sa početkom od 16 časova Omladinac će ugostiti sastav Udarnika, šampiona Podunavske okružne lige u sezoni 2011/12 i tim koji j u dva navrata bio član četvrtog ranga srpskog klupskog fudbalskog takmičenja. U ovom momentu sastav iz Lozovika karakteriše kvalitetan rad sa mlađim kategorijama koje iz sezone u sezonu nižu uspehe.

Omladinac je sa visokim ambicijama ušao u prolećni deo šampionata, a optimizam svakako podgreva činjenica da će veći broj utakmica igrati na domaćem terenu, pred svojim navijačima i svakako će u tom pogledu imati prednost da ostvari svoj cilj, a to je plasman u Podunavsku okružnu ligu za sezonu 2023/2024. Da se podsetimo još jedne činjecine kada je stadion "Široki Potok" bio neosvojiva tvrđava za protvničke timove i da je ekipa Omladinca u sezonama 2009/2010 i 2010/2011 ostvarila na svom stadionu 23 utakmice bez poraza od toga 18 pobeda i 5 nerešenih uz gol razliku +33 uz 51 dat i 18 primljenih golova i da su najveću pobedu 51 ostvarili protiv Sloge iz Miloševca, aktuelnog lidera Opštinske lige Velika Plana.

- Opštinska liga Velika Plana, 10. kolo:

Omaldinac (Rakinac) - Udarnik (Lozovik)

Stadion: "Široki potok", Rakinac

Datum: Nedelja, 30. april

Početak: 16 časova

 

Uoči predstojećeg susreta, iz redova stručnog štaba kluba iz Rakinca su izjvili:

- U nedelju nas očekuje duel sa Udarnikom iz Lozovika. Cilj nam je da se plasiramo u viši rang takmičenja na kraju aktuelnog prvenstva, a u sklopu toga prvi naredni korak je utakmica protiv Udarnika. Kao i uvek ulazimo u utakmicu sa pobedničkim mentalitetom da organizovanom igrom dođemo do još jedne pobede, jer bez obzira da li igrali Super ligu Srbije ili opštinsku ligu uspeh je ostvariv uz pobednički mentalitet. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju i podrže naše momke i da zajedno proslavimo pobedu, da budu deo nečeg posebnog što se stvara u Rakincu.

- Raspored 10. kola Opštinske lige Velika Plana:

Omladinac (Rakinac) - Udarnik (Lozovik)

Sloga (Miloševac) - Obilić (Staro Selo)

Karađorđe (Radovanje) - Jedinstvo (Krnjevo)

Bresj Superiod (Velika Plana) - slobodno

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading