ŠOU U REŽIJI BRAĆE MILOVANOVIĆ: Žarko asistirao, Marko pogađao, Šumadinac slavio nova tri boda!

Autor:

Sport

21.04.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova tri boda za tim iz Kruševice.

ŠOU U REŽIJI BRAĆE MILOVANOVIĆ: Žarko asistirao, Marko pogađao, Šumadinac slavio nova tri boda!

Foto: FK Šumadinac Kruševica

Tokom radne nedelje odigrane su utakmice zaostalog 11. kola Opštinske lige Lazarevac (grupa A), ekipa Šumadinca iz Kruševice ugostila je sastav Borca iz Arapovca, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 0:0.

Republika

Po veoma teškom i natopljenom terenu viđena je velika borba na obe strane.

Odličan start domaćih igrača rezultirao je ranim pogotkom u mreži gostiju. Žarko Milovanović odlično je sa golom spojio rođenog brata Marka, koji u situaciji 1 na 1 sa golmanom Grubačem izlazi kao pobednik, 1:0 za Šumadinac. 

Nastavili su domaći igrači sa ofanzivnom igrom i ubrzo je došlo do uvećanja njihove prednosti. Opet je Milovanović bio u ulozi asistenta, ali je ovoga puta egzekucija pripala Aleksandru Milinkoviću, 2:0.

Pred sam kraj prvog dela igre, preslikana situacija kao kod prvog gola, Žarko do Marka, on prolazi dva igrača i postiže svoj drugi pogodak na susretu, 3:0. 

U nastavku meča izmenama se u velikoj meri pojačao intenzitet, nizale su se prilike na obe strane i u drugih 45 minuta prvo se zatresla mreža domaćih.

Dušan Pavlović je odlično izveo slobodan udarac u 75. minutu, njegov udarac završio je iza leđa, u ovoj situaciji nemoćnog Ninića, 3:1.

Konačan rezultat postavlja Žarko Milovanović u 87. minutu, posle tri asistencije, došao je na red i pogodak. Njegov perfektno precizan šut iz slobodnog udarca završio je iza leđa golmana Grubača, 4:1.

Šumadinac (Kruševica) - Borac (Arapovac) 4:1 (3:0)

Šumadinac: Ninić, Radojević, P. Milanović, Ž. Milovanović, Đurđević, Đuknić, Milinković (od 85' Ranković), M. Terzić (od 60' N. Milanović), M. Milovanović (od 60' Aćimović), D. Terzić (od 78' Dimitrijević), Mitrović (od 46' N. Milovanović)

Borac: Grubač, Stevanović, Pantelić (od 17' Pavlović), Avramović, Ćirić, Andrejić, Pavlović, Đurđević (od 55' Đurić), N. Marković, A. Marković (od 60' Boljević), Janković 

Iz kluba su posle meča poručili:

- Borcu želimo sve najbolje u daljem takmičenju, a mi se okrećemo nastavku prvenstva. Sledeće kolo smo slobodni, ali ćemo taj termin iskoristiti za prijateljsku utakmicu sa ekipom Mladosti iz Baroševca. Pre početka današnjeg meča, predsednik kluba Mileta Simeunović podelio je dresove najmlađima i ovim gestom je pokazao da klub misli na decu iz Kruševice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading