SERIJI OMLADINCA JE DOŠAO KRAJ: Sastav Kolarca je sa pet golova na gostovanju u Seoni zadržao prvo mesto na tabeli!

Autor:

Sport

18.04.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošli lider je "pao" u Seoni, ali je novi uzeo sva tri boda na ovom teškom gostovanju!

SERIJI OMLADINCA JE DOŠAO KRAJ: Sastav Kolarca je sa pet golova na gostovanju u Seoni zadržao prvo mesto na tabeli!

Foto: FK Kolarac Kolari

U okviru 11. kola Druge gradske lige Smederevo ekipa Omladinca iz Seone ugostila je sastav Kolarca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Republika

Sastav Omaladinca je u ovaj duel ušao sa serijom od sedam vezanih trijumfa preko koje su stigli do trećeg mesta na tabeli, dok je ekipa Kolarca na prvoj poziciji sa 26 bodova, pet više u odnosu na tim iz Seone. 

Od prvog minuta gosti su dosta ozbiljnije i konkretnije ušli u meč, znao je lider na tabeli da igra sa ekipom koja je u odličnoj formi i da samo veoma disciplinovanom i taktički odličnom utakmicom može do tri boda.

Igrao se deveti minut susreta kada je viđen prvi gol, sa nekih 25 metara po lopti je "opalio" Filip Stojković, nakon njegovog udarca završava iza leđa golmana Popovića, 1:0 za Kolarac.

Pokušali su domaći igrači da dođu do izjednačenja u nastavku prvog poluvremena, ali su zapretili gostima samo sa par poluprilika.

U 34. minutu najbolji asisitent trenutnog lidera, Marko Stojković je uputio loptu u kazneni prostor domaćina, na nju je najbolje reagovao njegov prezimenjak Filip i svojim drugim golom povećava prednost na 2:0.

U 55. minutu trener gostiju šalje na teren Marka Minića umesto Mladena Krstića i to se ubrzo ispostavio kao odličan potez. Minić je samo par trenutaka od ulaska natrčao na povratnu loptu i smestio je u mrežu, 3:0.

Krenuli su igrači Omladinca dosta bolje od tog trenutka i ubrzo su uspeli da zatresu mrežu golmana Vasiljevića. Posle gužve u kaznenom prostoru, najbolje se snalazi Veljko Jovanović koji šalje loptu u gol, 3:1.

Mogao je domaćin ubrzo da smanji na 3:2, ali je završnica veoma dobre akcije zatajila, pa je rezultat ostao nepromenjen iz njihovog poseda.

Ubrzo su gosti došli do uvećanja prednosti. Novi prodor Stojkovića do kaznenog prostora domaćina, ovoga puta je uposlio mladog Veljka Dimitrijevića koji je poslao loptu iza leđa golmana Popovića, 4:1.

Opet je posle gola u mreži domaćina, viđena je odlična prilika pred golom Kolarca, ali je ona završena bez pogotka.

Konačan rezultat na meču postavlja kapiten gostiju, Goran Milošević iz slobodnog udaraca, 5:1.

Omladinac (Seone) - Kolarac (Kolari) 1:5 (0:2)

Omladinac: Popović, Gajić, Živković, Mladenović, Dodić (od 1' Šorgić), Milić, L. Jovanović, Pantić, Mustafa, V. Jovanović, Ristić (od 60' M. Jovanović)

Kolarac: Vasiljević, Stojković, Đokić, Milošević, Stojković, Stamenović (od 70' Bučić), Krstić (od 55' Minić), Jevtić (od 80' Cvišić), Stanisavljević, Relić, Dimitrijević 

Ovom pobedom ekipa Kolarca je zadržala prvo mesto na tabeli, prednost u odnosu na prvog pratioca je i dalje dva boda, dok je sastav Omladinca sada u zaostatku u odnosu na lidera osam bodova.

U sledećem kolu Kolarac dočekuje ekipu Šumadinca iz Binovca, dok je Omladinac po rasporedu slobodan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading