SEFKERINCI STIGLI DO NOVA TRI BODA: Gostujuća publika je prepoznala momenat i na susret sa Kolonijom je došla u velikom broju!

Autor:

Sport

17.04.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tempo nastavlja trku sa Borcem iz Sakula.

SEFKERINCI STIGLI DO NOVA TRI BODA: Gostujuća publika je prepoznala momenat i na susret sa Kolonijom je došla u velikom broju!

Foto: FK Tempo Sefkerin

U okviru 12. kola Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo ekipa Kolonije iz Kovina ugostila je sastav Tempa iz Sefkerina, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

Republika

Domaća ekipa je u ovaj duel ušla sa 19 osvojenih bodova, dok se sastav Tempa sa tri boda više nalazio na deobi prve pozicije na tabeli sa još dva tima.

Odličan meč viđen je u Kovinu gde su oba tima igrala otvoreno, sa dosta lepih šansi, ali i lepih golova.

Početak je bio u "tonu" domaćeg sastava, koji je već u sedmom minutu stigao do vođstva. Dejan Rašeta je odlično izveo slobodan udarac posle kojeg je lopta završila iza leđa golmana Tempa, 1:0 za Koloniju.

Rani gol u mreži Kozlovačkog nije promenio planove i igru gostiju, napadali su igrači Tempa i ubrzo su došli do izjednačenja.

Igrao se 25. minut kada je posle prodora po levoj strani Jovanović uputio udarac, lopta je posle intervencije golmana Ristića stigla do Zvonka Jakovljevića koji je smešta u mrežu, 1:1.

Ubrzo je viđen potpuni preokret na meču. Opet je Jovanović probio po levoj strani, ali je ovoga puta solo prodorom stigao do kaznenog prostora domaćina, odakle je poslao loptu u mrežu, 2:1 za Tempo.

Zbunjenost domaćih igrača posle novog gola u njihovoj mreži na pravi način je iskoristio gostujući tim.

Opet je viđen prodor po levoj strani, ovoga puta Aleksandra Radomirovića koji postiže gol za 3:1.

Do kraja poluvremena još jedna lopta je završila u mreži Kolonije, na odbijenu loptu odlično je glavom reagovao Mirko Plavšić, koji je sa nekih 15 metara lobovao golmana domaćina, 4:1.

U nastavku meča oba trenera su izvršila izmene u svojim sastavima, što je dovelo do opadanja ritma same utakmice. 

Mogli su gosti do novih golova u drugom delu meča, ali je golman Ristić odličnim intervencijama čuvao svoju mrežu.

Do kraja susreta viđen je još jedan gol. U 70. minutu glavni sudija na meču, Darko Jaćimovski je dosudio slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora, loptu je odlično ka golu poslao rezervista Mališa Cvetković za koančnih 5:1.

 

 

Kolonija (Kovin) - Tempo (Sefkerin) 1:5 (1:4)

Kolonija: S. Ristić, Ćurčić, Ahmetović, Pajčin (od 80' L. Ristić), Popov, Mitković, Živanov (od 64' Marković), Radenković, Laković (od 67' Živkov), Rašeta (od 80' Brdarski), Birtašević (od 46' Nikolić)

Tempo: Kozlovački, Stanisavljević (od 72' Jovanov), Arsić, Plavšić, Uzelac, Anastasijević (od 67' Krueziu), Mladenović, Jovanović (od 56' Cvetković), Dimitrov (od 67' Janković), Jakovljević (od 56' Bursać), Radomirović

Ovom pobedom ekipa Tempa se zadržala na prvoj poziciji na tabeli, koju dele sa Borcem iz Sakula koji takođe ima 25 osvojenih bodova.

U sledećem kolu Kolonija je slobodna, dok Tempo dočekuje ekipu Slavije iz Kovačice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading