Meč 21. kola Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

15.04.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) – FAP (Priboj) (subota, 15. april, 16:00).

 

FAP iz Priboja je u seriji od sedam vezanih pobeda i na trećem je mestu na tabeli sa samo dva boda manje od Borca 1926 iz Čačka, a Smederevo je lider sa šest bodova više od Čačana.

 

FAP nije izgubio meč u poslednjih 11 kola i zato je visoko kotiran, a u ovom kolu gostuje u Valjevu, ekipi Budućnost Krušik 2014 koje je sigurno u sredini tabele, na 9. poziciji i nema razloga da razmišlja o potencijalnim komplikacijama sezone jer ima šest bodova više od opasne zone. Valjevci u poslednjih nekoliko kola igraju po principu toplo-hladno, a u prošlom kolu su poraženi na teškom gostovanju Borcu 1926.

U prvom delu sezone, na meču u Priboju, nije bilo pobednika, a ni golova (0:0) pa se nadamo da će ovoga puta biti efikasnije.

U subotu, 15. aprila od 16:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Zapad, između Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva i FAP-a iz Priboja.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

 

 

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading