TRKA UTROJE KREĆE OVOG VIKENDA: Gužva u vrhu je velika, ekipa Voje Gačić je odlično radila tokom priprema i spremna je za borbu!

Autor:

Sport

31.03.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nijanse će ovog proleća odlučiti putnika u viši rang.

TRKA UTROJE KREĆE OVOG VIKENDA: Gužva u vrhu je velika, ekipa Voje Gačić je odlično radila tokom priprema i spremna je za borbu!

Foto: FK Voja Gačić

Predstojećeg vikenda na programu je prvo kolo prolećnog dela prvenstva Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, svi mečevi zakazani su za nedelju, 2. april. Jedan od susreta igra se u Samošu gde će ekipa Pobede ugostiti sastav Voje Gačić. 

Republika

Domaćin nedeljnog susreta, dugogodišnji član Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) je od ove sezone član C lige Južnog Banata. Tokom prvog dela ekipa Pobede nije pružila najbolje partije pa će tokom proleća nastojati da se prikaže u što boljem svetlu kako bi se stvorila određena osnova za sledeću takmičarsku godinu.

U Samošu će u nedelju gostovati sastav Voje Gačić koji je zimsku pauzu proveo na trećoj poziciji na tabeli, sa samo tri boda zaostatka u odnosu na lidera. Ekipa trenera Miodraga Gačića je kroz pripremni period odigrala dosta prijateljskih utakmica i može se reći da igrači u "petoj brzini" ulaze u prolećni deo prvenstva. 

Tim Voje Gačić je prvi deo sezone završio sa učinkom od šest pobeda i dva poraza, oba neuspeha upisana su protiv ekipa koja se nalaze iznad njih na tabeli, ali su oba na gostovanjima zabeležena. Sada će trećeplasirani sastav imati priliku da pred svojim navijačima traži revanš i da se ukoliko ostvari pozitivan rezultat dodatno približi plasmanu u viši rang. 

U susret prolećnoj premijeri, trener Miodrag Gačić je za naš portal poručio:

- Nakon duge zimske pauze krećemo u borbu za bodove. Gostujemo ekipi Pobede gde ćemo igrati onako kako smo igrali i radili cele zime, napadački i uvek na gol više. Promenili smo skoro ceo tim u odnosu na prvi deo prvenstva, radili smo ozbiljno i mogu da kažem da spremno ulazimo u nastavak šampionata. Poštujemo tim Pobede, znamo da će biti teško igrati na njihovom terenu, ali je cilj jasan, gledamo sebe, znamo svoje kvalitete i ne sumnjam da ćemo to dokazati na terenu. Mladi igrači su tokom zimskih priprema "istisnuli" starije i pokazali su da će biti okosnica tima u budućnosti. Želimo da do samog kraja budemo konkurenti za najviši plasman i da učinimo prvenstvo što zanimljivijim. 

Prvi susret ova dva tima igran u Pančevu završen je pobedom sastava Voje Gačić rezultatom 9:0.

Pobeda (Samoš) - Voja Gačić

Nedelja, 2. april od 16 časova

Teren u Samošu

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading