SASTAV IZ SOVLJAKA DOČEKUJE EKIPU MLADOSTI: Oba tima se nalaze na deobi pozicija na tabeli i bodovi su im preko potrebni!

Autor:

Sport

30.03.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel koji će jednom od sastava jednim delom pokvariti dalje planove.

SASTAV IZ SOVLJAKA DOČEKUJE EKIPU MLADOSTI: Oba tima se nalaze na deobi pozicija na tabeli i bodovi su im preko potrebni!

Foto: FK Mladost Mačvanski Metković

U okviru 17. kola Međuopštinske lige Mačva lider na tabeli ugostiće sastav Mladosti iz Mačvanskog Metkovića, susret je zakazan za nedelju, 2. april od 15.30.

Republika

Domaćin nedeljnog duela, ekipa Stojan Lazarac je trenutno sa 40 bodova na deobi prve pozicije na tabeli sa sastavom Duška (Klenje). Jesenji prvak je prošle sezone bio na samo tri boda zaostatka za pozicijom koja bi ih odvela u viši rang, ove godine je situacija nešto drugačija i predstoji im velika bitka kako bi se održali u samom vrhu tabele.

Na domaćem terenu u Sovljaku ekipa je na osam mečeva upisala na svoj bodovni saldo 21 bod, jedini poraz ove sezone zabeležen je upravo protiv sastava iz Klenja koji je slavio rezultatom 2:1.

U nedelju će u Sovljaku gostovati sastav Mladosti koji je sa 27 bodova trenutno na deobi treće pozicije sa još dva tima. Ekipa iz Mačvanskog Metkovića je nešto slabije ušla u jesenji deo prvenstva, ali je kasnije po principu toplo-hladno uspela da osigura sam vrh tabele.

Golman Mladosti, Aleksandar Petković je povodom meča sa liderom za naš portal izjavio:

- Očekuje nas veoma teška i zahtevna utakmica protiv lidera na tabeli koji je u izuzetnoj formi na domaćem terenu. Bez sumnje oba tima će ići na sva tri boda, naši ciljevi se znaju, želimo da se što bolje kotiramo u samom vrhu tabele. Imamo sjajne igrače i trenera, ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice ubeđen sam da ćemo otići zadovoljni sa teškog gostovanja. Nadamo se velikoj podršci navijača i meštana u nedelju koja će nam biti veoma zanačajna za ostvarivanje ciljeva za ovu sezonu. 

Van svog terena tim Mladosti je odigrao osam mečeva i uspeo je da zabeleži tri trijumfa uz pet poraza. Trenutno se nalaze u seriji od dve pobede koje se napravljene odmah posle poraza na prolećnoj premijeri. 

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom ekipe Stojan Lazarac na gostovanju rezultatom 2:0.

Stojan Lazarac (Sovljak) - Mladost (Mačvanski Metković)

Nedelja, 2. april od 15.30

Stadion u Sovljaku

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading