EL KLASIKO: Derbi koji može da odluči dalji tok prvenstva za oba tima!

Autor:

Sport

16.03.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik nastavlja trku za prvo mesto, gubitnik će dosta umanjiti svoje šanse za viši rang.

EL KLASIKO: Derbi koji može da odluči dalji tok prvenstva za oba tima!

Foto: FK Mladost Preljina

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Moravičke okružne lige (grupa Sever) ekipa Mladosti iz Preljine ugostiće Orlovac iz Mrčajevaca. Prvi susret ova dva tima završen je podelom bodova u utakmici u kojoj nije bilo golova.

Republika

Ekipa Mladosti je dugogodišnji član okružnog ranga, ovu sezonu je odlično počela, do 11. kola nisu znali za poraz, ali su pred zimsku pauzu napravili dva po mnogima neshvatljiva kiksa. Prvo su poraženi od ekipe tima Ozrem pred svojim navijačima, a zatim su i na gostovanju sastavu Donje Vrbave pretrpeli isti scenario.

Na zimsku pauzu otišli su sa deobe prve pozicije sa ekipom Zadrugara iz Donje Trepče koju su ove sezone već dva puta savladali. Trener Jeroslav Damljanović odlično je uklopio igrače i svi se u Preljini nadaju da ove godine mogu da naprave iskorak i da se izbore za viši rang. 

U nedelju u Preljini od 14 časova i 30 minuta gostuje sastav iz Mrčajevaca. Nekadašnji stalni član zonskog ranga već treću sezonu provodi u trenutnoj ligi. Tokom 13 odigranih susreta ove godine igrali su po principu toplo-hladno pa je samim tim i pozicija na tabeli takva. Orlovac drugi deo prvenstva dočekuje sa četvrtog mesta, i imaju pet bodova zaostatka u odnosu na lidera koji je ujedno i prvi protivnik ove takmičarske godine. 

Mladost (Preljina) - Orlovac 1932 (Mrčajevci)

Nedelja, 19. mart od 14.30

Teren u Preljini

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading