STUDENTI POLAŽU DIPLOMSKI RAD: Njihovo znanje testiraće lider sa Zvezdare! Hoće li "bulke" biti strogi profesori?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.03.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što su naučili, naučili su. Vreme je da se polaže do sada najteži ispit.

STUDENTI POLAŽU DIPLOMSKI RAD: Njihovo znanje testiraće lider sa Zvezdare! Hoće li "bulke" biti strogi profesori?

Foto: FK Zvezdara

Ne preterano uspešnu polusezonu iza sebe su imali fudbaleri Studentskog grada. Tokom prethodne jeseni popularni "studenti" su zabeležili svega četiri "pozitivne ocene" u ukupno 15 ispita i ne čudi što su u "drugi semestar" ušli sa tek 14. pozicije.

 

Ipak, uvodni susreti prolećnog dela takmičenja u okviru Srpske lige Beograd, pokazali su da Studentski grad vrlo brzo može uploviti u mirnu luku i da neće do kraja šampionata morati da strepi za opstanak u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana.

Tokom dva premijerna prolećna susreta "studenti" su prvo na domaćem terenu savladali Sinđelić minimalnim rezultatom 1:0, da bi u prethodnom kolu u Lazarevcu deklasirali domaći Borac sa ubedljivih 4:0.

Ovoga puta, u do sada najtežem prolećnom ispitu, Studentski grad će se sastati sa aktuelnim liderom, ekipom Zvezdare, koja je u dosadašnjem delu takmičenja poražena u Gornjoj varoši minimalnim rezultatom 0:1, da bi prethodnog vikenda savladala surčinsko Jedinstvo rezultatom 3:1.. Meč na stadinu u Vojvođanskoj ulici odigraće se u petak 17. marta i zasigurno je od velike važnosti za oba rivala.

- Srpska liga Beograd, 18. kolo:

Studentski grad - Zvezdara

Stadion: FK Bežanija

Datum: 17. mart 2023. godine

Početak: 14.30 časova

Foto: facebook.com

Mesto odigravanja predstojećeg derbija

 

U prvom ovosezonskom duelu dve ekipe koji je odigran na Bulbulderu 28. avgusta prethodne godine, slavile su "bulke" minimalnim rezultatom 1:0. Interesantno je napomenuti da su u poslednjih pet odigranih susreta, fudbalerei Studentskog grada ostvarili bolji međusobni skor. "Studenti" su slavili dva puta, isto toliko mečeva je okončano bez pobednika, dok je Zvezdara zabeležila samo jedan trijumf. Ukupni gol koeficijent iznosi 5:3 u korist "novobeogradskih studenata".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading