MLADOST DVA PUTA VODILA PROTIV LIDERA: Na kraju su igrači Budućnosti uspeli da prelome meč u svoju korist!

Autor:

Sport

12.03.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz na otvaranju prolećnog dela silno motivisao domaćina.

MLADOST DVA PUTA VODILA PROTIV LIDERA: Na kraju su igrači Budućnosti uspeli da prelome meč u svoju korist!

Foto: FK Mladost Banatski Despotovac

U 17. kolu PFL-a Zrenjanin lider na tabeli, ekipa Budućnosti iz Srpske Crnje ugostila je Mladost iz Banatskog Despotovca

Republika

Od samog starta susreta vodila se velika bitka po čitavom terenu. Igrao se 10. minut kada je gostujući tandem Topalović - Kaurin odličnim kontra napadom ugrozio gol protivnika. Kaurin je loptu namesti Milošu Topaloviću na glavu kome nije bilo teško da je smesti u mrežu, 1:0 za Mladost.

Lider na tabeli se nije predavao, igralo se ofanzivno na obe strane. Danas veoma raspoloženi Jovan Pekić u 23. minutu doneo je izjednačenje svom timu.

Samo dva minuta kasnije, opet je krenula kontra ka polovini Budućnosti, Topalović je ovaj put imao ulogu asistenta, dok je loptu u mrežu sproveo Mitrović, 2:1 za Mladost.

Imali su igrači Mladosti priliku da se po prvi put odvoje na dva gola prednosti, ali je šut Ninkovića otišao preko gola.

Pet minuta pred odlazak na pauzu, Pekić je u skoku nadvisio svog čuvara i uspeo je da savlada golmana Bojića po drugi put na meču. Na poluvremenu 2:2, odličan meč sa puno prilika na obe strane. 

Na startu drugog dela glavni sudija na meču, Stefan Pjevač pokazao je na belu tačku u korist gostujućeg tima. Miloš Topalović je pokušao da se po drugi put upiše u listu strelaca, ali je golman Kuručev pročitao njegovu nameru.

Domaći sastav silno motivisan posle odlične intervencije Kuručeva zaigrao je dosta bolje, što je rezultiralo novim golovima.

U 62. minutu Vlaučin je sa bele tačke po prvi put doveo u prednost ekipu Budućnosti.

Sadmo dva minuta kasnije, Stanić je čudnim centaršutem i uz pomoć vetra uspeo da savlada golmana Bojića, 4:2.

Do kraja susreta nije bilo promene rezultata, treba napomenuti da je gostujući tim na ovaj duel došao u znatno oslabljenom sastavu, zbog povreda, suspenzija i privatnih obaveza, ali to ne umanjuje pobedu sastava Budućnosti.

Budućnost (Srpska Crnja) - Mladost (Banatski Despotovac) 4:2 (2:2)

Budućnost: Kuručev, Stanić, Stankov (od 46' Manojlović), Markov, Kovačević (od 46' Klaić), Ajdarić (od 72' Prokin), Vlaučin (od 78' Tomin), Prpa, Stojičić, Mastilo, Pekić

Mladost: Bojić, Topalović, Marić, Mitrović (od 51' Barišić), Gavranić, B. Topalović, M. Topalović, Ninković, Kaurin, Zjajić, Krstović

U sledećem kolu lider na tabeli gostuje sastavu Vojvodine iz Novog Miloševa, dok Mladost na svom terenu dočekuje tim Rusande.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading