MLADOST IDE KA GORNJEM DELU TABELE: Ekipa iz Mokrina nije uspela da iskoristi svoje prilike za postizanje gola! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.03.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći igrači su odličnom postavkom igre totalno nadigrali goste.

MLADOST IDE KA GORNJEM DELU TABELE: Ekipa iz Mokrina nije uspela da iskoristi svoje prilike za postizanje gola! (VIDEO)

Foto: FK Mladost Banatski Despotovac

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva PFL-a Zrenjanin na osam mečeva postignuta su 30 golova. Jedan od duela igran je u Banatskom Despotovcu gde je ekipa Mladosti dočekala sastav iz Mokrina. 

Republika

U prvom susretu ova dva tima, kada je ekipa Delije bila domaćin, Mladost je slavila rezultatom 2:1 na gostovanju.

Od samog starta meča domaći igrači su preuzeli posed i iz njega su dolazili do izglednih prilika za savladavanje golmana Badrljica. Šanse Mitrovića i Gaborova u uvodnih 30 minuta nisu završile u golu, ali je Mitrović kasnije ipak u tome uspeo. 

Na isteku druge četvrtine prvog poluvremena, na ivici kaznenog prostora odlično se snašao Milan Mitrović, jakim udarcem lopta završava iza leđa golmana ekipe iz Mokrina, 1:0.

 

 

Imali su igrači Delije priliku preko Perišića da dođu do izjednačenja, ali je njegov udarac sa distance završio preko gola.

Pet minuta posle nastavka meča nekoliko brzih pasova na polovini protivnika, stvorilo je priliku za Gaborova kome nije bilo teško da loptu sprovede u gol, 2:0.

Posle drugog gola u svojoj mreži, gostujući igrači su krenuli dosta ofanzivnije na protivničkoj polovini. Taj njihov pristup rezultirao je dobrim prilikama, ali iste zbog manje koncentracije u završnici nisu iskorišćene. 

Visoko postavljene linije tima iz Mokrina otvorile su prostor za brze nalete domaćih. Igrao se 78. minut kada je na ispucanu loptu golmana Marića odlično reagovao Topalović, njegov trzaj glavom doveo je do Gaborova koji po drugi put upisuje svoje ime na listu strelaca, 3:0. 

Imali su gosti šansu pred kraj meča da dođu do počasnog pogotka sa bele tačke, ali je golman Marić to priliku sprečio, Miladinov nije bio siguran izvođač najstrožije kazne. 

 

 

Posle nekoliko minuta dosuđen je i udarac sa kreča na drugoj strani, isti je Miloš Topalović realizovao za konačnih 4:0. 

 

 

Mladost (BD) - Delija (Mokrin) 4:0 (1:0)

Mladost: Marić, S. Topalović, Mitrović, Stefanov, B. Topalović, M. Topalović, Gaborov (od 86' Mrđa), Gavranić (od 85' Zjajić), Mijatović (od 68' Pivač), Ćurašković (od 68' Kaurin), Krstović (od 85' Marić)

Delija: Badrljica, Đukić (od 84' Baštovanov), Tot, Bošnjakov, Miladinov, Spahić, Perišić, Tolmač, Malogajski (od 55' Števanov), Vračev (od 60' Monoštori), Čeleketić

Iz redova Mladosti su povodom pobede na otvaranju prolećnog dela prvenstva poručili:

- Dobar odziv igrača, zimski duh i maksimalno zalaganje doveli su do pozitivnog ishoda i ubedljive pobede koja nas sve više odvaja od ekipa iz donjeg dela tabele i približava zlatnoj sredini i sigurnosti. 

U sledećem kolu u Mokrin stiže Vojvodina (Novo Miloševo), dok Mladost gostuje ekipi Budućnosti iz Srpske Crnje.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading